Brabant Sports Trainer vd maand Peter Geurts: “Ik heb weer plezier in het trainersvak gekregen”

Deelacties:

Peter Geurts is door de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven verkozen tot ‘Brabant Sports trainer van de maand’ april. Afgelopen dinsdag werd de prijs uitgereikt aan de trainer uit Eindhoven.

Match
Terlo was afgelopen zomer verheugd met het aanstellen van Peter Geurts als nieuwe hoofdtrainer. De club zag in Geurts de juiste persoon om stappen te maken binnen de club. Nu 10 maanden later is het kampioenschap al een feit en kan Terlo zich opmaken voor de vierde klasse. “Met het aanstellen van Geurts hebben we de juiste keuze gemaakt. We wisten dat we een goeie groep hadden en een goeie trainer maar hadden zeker niet verwacht dat we kampioen konden worden. Naast zijn voetbalkennis en ervaring is vooral de persoon Peter Geurts ook iemand die echt bij Terlo past.” Aldus teammanager Marc Verhoeven.

Plezier
Geurts zelf roemt de club en is blij met zijn uitverkiezing. “Ik kan niet ontkennen dat het voor mij persoonlijk leuk is en een mooi stukje waardering, maar het belangrijkste van een dergelijke prijs is dat het afstraalt op de hele staf, zowel van het eerste als van het tweede elftal en de hele club. Het is een cliché, maar het is ook waar dat je het nooit alleen kunt doen en het is afgelopen seizoen een genot geweest om met alle groeperingen binnen Terlo samen te werken en op basis daarvan resultaten te boeken. Ik ga geen namen noemen omdat je dan altijd mensen vergeet behalve de naam van Marc Verhoeven die ontzettend betrokken is, er alles voor over heeft en heel veel werk uit handen neemt en die iedere dag belt met gevraagde en ongevraagde adviezen.”

De club staat momenteel volop in de belangstelling met het kampioenschap. Verhoeven” Het is ongekend. Met honderden mensen is er volop feest gevierd. Het is mooi om al die emoties te zien bij iedereen. Maar ook de vele reacties die we hebben gekregen van oud-trainers, spelers, leden. Het feest vieren we ook niet alleen met het eerste, maar met de hele verening.”

Keuze
De keuze van Geurts om toch zijn trainersloopbaan voort te zetten blijkt achteraf een goede beslissing. “Vorig seizoen rond de winterstop had ik voor mijn gevoel een punt achter mijn trainerscarrière gezet totdat ik gebeld werd door Fer Smolders, voorzitter van Terlo. In een heel fijn gesprek, later met de hele technische commissie, werd een mooi beeld geschetst van een dorpsclub met een goede organisatie, veel vrijwilligers, mooie accommodatie, no nonsens mensen met veel onderlinge saamhorigheid inclusief een zeer betrokken dames afdeling. Een club ook met de beste supporters die ik ooit heb meegemaakt, een selectie met best wel potentieel en voor het eerst in lange tijd ook echt de ambitie heeft om iets te bereiken.

Op basis van dat verhaal ben ik ingestapt en eigenlijk ben ik door het hele seizoen heen nergens in teleurgesteld. We hebben met zijn allen een prachtig seizoen gedraaid en afgelopen weekend de titel gehaald en de rest van de week met de hele club feest gevierd. Daarnaast heb ik door het werken bij Terlo ook weer veel plezier in het trainersvak terug gekregen. Op basis van al deze zaken kan ik zeggen dat het zeker een goede keuze is geweest om bij Terlo aan de slag te gaan!”

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Kiske Sik
28 mei 19:35
Knappe prestatie van Terlo na 50 jaar weer kampioen Zigge Zagge Terlo Succes in de 4de klasse tegen Bergeijk hahaha ⚽⚽⚽⚽
De roze referee
28 mei 10:00
Vanaf dag 1 Peter heb ik het elftal zien groeien ook alle leden zagen halverwege het seizoen dat er iets moois voor de vereniging kon ontstaan. En ja een terecht kampioenschap en daarna een onvergetelijk feest met alle leden. Peter, Marc en Selectie veel succes in de 4e klasse Mvg HvM
supporter
28 mei 9:21
Tja Volger, zo lust ik er nog wel een paar. De vraag "Was dit ook gebeurd zonder een Jari Kok en Erwin Isbouts?" is een onzinnige. Nee, misschien niet. En zonder Freek Lommers en Kwint Witteveen? Nee, misschien ook niet. En zonder Thijn Gevers en Sebastiaan Kromwijk? Nee, misschien ook niet. En zonder Mike van Gestel en Peter Verhoeven? Nee misschien ook niet. Moet ik nog even doorgaan?
Hakim 10
27 mei 23:34
Hartelijk gefeliciteerd vriend . 🎉🎉⚽️⚽️💪🏽Echt een topprestatie neergezet . Maar dat jij een goeie trainer bent daar is geen twijfel over mogelijk . Succes volgend jaar 👍
Volger
27 mei 17:19
Zeer knappe prestatie van Terlo. Was dit ook gebeurd zonder een Jari Kok en Erwin Isbouts?
Markske
27 mei 15:08
Zeer verdiend Peter , wat is het een geweldig seizoen voor onze “ Terlo” familie geweest.!!!
John
27 mei 13:55
Mooie erkenning voor wat je gedaan hebt bij Terlo. Proficiat, origami meer dan terecht
Jeroen Vermaas
27 mei 11:42
Peter, geweldig wat jij samen met Terlo hebt bereikt. Grote klasse, mag je trots op zijn en zeker ook het feit dat je als persoon gewaardeerd wordt. Gefeliciteerd met je uitverkiezing en terecht.
Patrick Meinhardt
27 mei 11:24
Proficiat ouwe topspits en Terlo, het is jullie gegund.
Marco van den Braken
27 mei 11:15
Peter, gefeliciteerd met deze mooie prijs👍🏻
Erik van rooij
27 mei 10:14
Peter,nogmaals gefeliciteerd met deze mooie prijs.
Maikel
27 mei 10:03
Peter, gefeliciteerd met deze prijs.
supporter
27 mei 9:55
Een lofzang op de club is mooi. Wat mij betreft ook een lofzang op de trainer.