Brabant Sports Trainer vd Maand Ben Hoek: "Het streelt je natuurlijk wanneer je een prijs wint"

Deelacties:

Ben Hoek is onlangs door bezoekers van AVE verkozen tot trainer van de maand februari. Met een ruime meerderheid ging de prijs naar de hoofdtrainer van Beerse Boys.

Klik
De 61-jarige oefenmeester uit Sint-Michielsgestel is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club uit Middelbeers. De samenwerking tussen beide partijen bevalt zo goed dat de club heeft besloten om het contract met drie jaar te verlengen.

Afgelopen donderdag werd de prijs uitgereikt uit handen van oud-voorzitter en mister Beerse Boys Peter van Gerven onder toeziend oog van voorzitter Tom Bodde en bestuurslid Erwin van de Schoot . 

Ben Hoek is blij verrast om in zijn eerste seizoen al direct deze prijs op te eisen. “Het streelt je natuurlijk altijd wanneer je een prijs wint. Ik zie het vooral als een prijs voor het eerste team, inclusief staf, want we doen het vooral met elkaar bij Beerse Boys. Je moet natuurlijk eerst genomineerd zien te worden daarna is het aan de kiezers en dan gaat het er voornamelijk nog om wie jou kent en niet eens wat je hebt gepresteerd maar zo is het ook vaak in de maatschappij. Ik wil dan ook alle mensen bedanken die de moeite hebben genomen om op mij te stemmen.

Ik had het niet verwacht omdat ik pas een half seizoen in de omgeving van Eindhoven werkzaam ben, en de mensen mij daar nog niet kennen. Echter op de site van 073 voetbal stond ook een stuk over mij vermeld met daarin een link naar deze verkiezing. In het 073-gebied heb ik natuurlijk lange tijd gewerkt en daar kennen de meeste mij wel en daar zijn ook veel stemmen vandaan gekomen. Suat Tasci was een goeie tweede, fijne man en een vakbekwame trainer, ik heb hem ooit eens opgevolgd bij een club.”

Warmte
Beerse Boys staat bekend als een warme club en is volop actief met de jeugdopleiding. Het vertrouwen in de hoofdtrainer is duidelijk uitgesproken gezien zijn meerjarige contractverlenging. “Het is een club die het met eigen spelers doet, veel actieve vrijwilligers en een grote mooie supportersclub heeft. Tevens is het in de kantine altijd gezellig. De opzet is dat de jonge talentvolle spelers aan de hand van de geroutineerde spelers de kneepjes van het spelen in een eerste elftal leren, zodat ze daarna zelfstandig het gewenste niveau aan gaan tikken en dat ze weten wat daar voor nodig is. Dat deel wil ik de komende jaren graag mede gaan begeleiden.

Voorzitter Tom Bodde is blij  dat Ben Hoek voor de komende drie seizoenen vastligt. “Uiteraard zijn we trots op de prestaties van ons vaandelteam en de manier waarop onze hoofdtrainer Ben Hoek daar samen met spelers en staf verantwoordelijk voor is. Het feit dat Ben met ruime meerderheid is verkozen tot trainer van de maand laat zien dat niet alleen binnen onze vereniging, maar ook in de regio, Ben als een vakman wordt beschouwd.”

Beerse Boys is een stabiele vereniging die waarde hecht aan langdurige relaties. Vanaf het aantreden van Ben Hoek als onze hoofdtrainer hebben beide partijen al uitgesproken voor een langdurige samenwerking. Niet alleen de huidige positieve resultaten, maar ook de manier waarop Ben zich binnen onze vereniging als een ‘vis in het Beerse water voelt’ hebben ons doen besluiten tot deze redelijk unieke contractverlenging. Beerse Boys is een club die met spelers uit eigen jeugd zo goed mogelijk wil presteren. Doorstroming en kansen voor spelers vanuit de jeugd richting de selectie is daarbij van groot belang. Wij denken dat dat een proces is voor een langere termijn waarin Ben Hoek een belangrijke rol kan gaan spelen. “

Toekomst
De vraag rijst natuurlijk waar de club over een aantal jaren wil staan. “In alles voelen we dat Beerse Boys leeft. Naast de goede prestaties van ons heren team, draait ook ons dames 1 team bovenin haar competitie mee. Beerse Boys is altijd een club geweest van maximaal presteren en gezelligheid. De bijzondere mix van onze heren en dames teams maakt het ieder weekend weer een feest om op ‘De Klep’ te zijn. De verwachting is dat we de goede prestaties op het veld door kunnen gaan trekken waardoor we onze gezamenlijke missie “Beerse Boys bindt Beerzenaren” ook in 2027 waar blijven maken.

 

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Suat
29 maart 14:30
Gefeliciteerd topper. 2x zelfs bij hhc en bij hedel.
Henri van den Braak
19 maart 17:16
Proficiat !! Is en blijft een geweldige club 👍
vv Gestel
19 maart 13:37
Gefeliciteerd. Verdiend
Beerzzz
19 maart 12:33
Dik verdiend Ben. Promotie via de nacompetitie!