Braakhuizen verwelkomt nieuwe trainer 2e elftal en twee nieuwe spelers

Braakhuizen vindt nieuwe trainer voor het tweede elftal.
Ender Baris (27) gaat seizoen 2024-2025 samen met teammanager Albert v Uden het tweede elftal van sv Braakhuizen trainen en coachen. Ender komt uit Veghel alwaar hij zijn voetbalcarrière begon in de jeugd van Blauw Geel `38. Na de jeugd te hebben doorlopen ging Ender aan de slag als jeugdtrainer bij Blauw Geel`38, hier haalde hij zijn UEFA C diploma en voelde zich klaar voor het grote werk. Momenteel is hij bezig als stagiair bij Helmond Sport om daar zijn UEFA B te halen. 

Selectie
Naast de komst van Ender Baris verwelkomt Braakhuizen ook twee nieuwe spelers. De gebroerders Damian en Ryan Samuels komen de gelederen van Nyron Wau komend seizoen versterken. Verdediger Damian (26) en middenvelder Ryan (23) komen beide over van vv Geldrop. 

Met de komst van beide spelers past in de ambitie van sv Braakhuizen om jongens uit Geldrop-Mierlo een kans te bieden in een eerste elftal te spelen .

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Theo vv Geldrop
29 maart 15:09
Jawel hoor er staan nu zeker spelers in 1 die vorig jaar met 2 Nederlands kampioen zijn geworden die dus de kans hebben gekregen . Die doen het ook goed 👍
Theo vv Geldrop
29 maart 13:19
Ik begrijp eigenlijk niet zo goed waarom dit nieuws. Ave krijgt het druk als ze elke 2e elftal speler die verkast naar een andere club in t nieuws brengen . Zijn allemaal spelers van Geldrop 2 , ook laatst Sammy Dirkx en die twee die naar Mifano gaan.
Gijs Bonnema
29 maart 11:22
Gefeliciteerd boys!