Braakhuizen verlengt samenwerking met CTC Soccer Support

Ook dit seizoen zullen onze jeugdtrainers weer ondersteund worden door de professionele kennis van Sepp Schoofs.
Na een succesvol seizoen (2021-2022) dat vooral onze jeugdspelers onder 13 een geweldige boost heeft gegeven, hebben we ook voor dit seizoen weer een afspraak kunnen maken met CTC Soccer Support om onze jeugdtrainers/begeleiders te ondersteunen en te begeleiden in onze jeugdopleiding.

Samenwerking
Zoals iedere vereniging zijn ook wij erg afhankelijk van bereidwillige vrijwilligers voor het begeleiden van onze jeugdelftallen, veelal zijn dit oud-spelers waarvan hun kinderen nu komen genieten van de gezellige en gemoedelijke sfeer binnen de vereniging. Daarnaast zijn er ook welwillende ouders die ons helpen in het ondersteunen van onze jeugdopleiding. Aangezien trainen en begeleiden van jeugd een vak apart is hebben we sinds vorig seizoen, als experiment, professionele hulp ingeroepen van Sepp Schoofs (CTC Soccer Support). Het experiment is door eenieder geweldig ervaren waardoor SV Braakhuizen het ook dit seizoen wil voortzetten.

CTC Soccer Support
Sepp, die na een sportieve carrière bij onze vereniging van zijn hobby een beroep heeft kunnen maken, is na de jeugd van PSV inmiddels trainer bij de FC Eindhoven Academie en heeft daarnaast zijn eigen bedrijf in voetbalondersteuning. De ervaringen die hij heeft opgedaan en doet wil hij graag gebruiken om de jeugdtrainers/begeleiders te ondersteunen om onze jeugd nog beter te begeleiden als ze al deden.

Mocht je interesse hebben in een proeftraining neem contact op via info@braakhuizen.eu met je naam en telefoonnummer en onze technische commissie neemt contact met je op over de mogelijkheden.  

SV Braakhuizen

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?