Bladella zoekt trainer voor JO19-1

Deel dit bericht via:

VV Bladella zoekt een trainer voor het team JO19-1, met ingang van seizoen 2020-2021. Bladella JO19-1 speelt op dit moment in de hoofdklasse, waar het de 4e plaats bezet.

Wie zoeken wij ?
Een ambitieuze trainer met minimaal UEFA C/TC3 opgeleid en aantoonbare ervaring bij een vergelijkbaar jeugdteam en/of leeftijdscategorie of in het seniorenvoetbal, die:
- bereid is zich qua speelstijl en spelopvatting te committeren aan de voetbalvisie van de vereniging.
- bereid is samen te werken met de bestaande technische staf/ begeleiding, de technische- en jeugdcommissie en andere trainers.
- de spelers op een positieve wijze coacht en begeleidt, waarbij zowel het team als het individu zich ontwikkelen, beter worden en resultaten halen.
- integratie van de jeugdspelers in de selectie stimuleert.
- die betrokken is bij de spelersgroep en de vereniging, ook na de trainingen en wedstrijden. Is daardoor sociaal betrokken bij spelersgroep en op de hoogte van zaken die bij spelers leven.
- VV Bladella positief uitdraagt, zowel op wedstrijddagen als in het contact met andere trainers en clubs. Hij is op de hoogte van en handelt naar de gedragscodes die gelden binnen VV Bladella.

Wat bieden wij ?
- Een gezellige en ambitieuze vereniging waar alle randvoorwaarden uitstekend geregeld zijn - Een cultuur om gezamenlijk onze jeugd met plezier zo goed mogelijk op te leiden.
- Een ervaren jeugdcoördinator die zich richt op de ontwikkeling van de trainers van onze prestatiegerichte teams, waaronder JO19-1.
- Uitstekende trainingsfaciliteiten.
- Een marktconforme vergoeding, een kledingpakket en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of bijscholingen binnen en buiten de vereniging.

Heb jij interesse ?
Geïnteresseerde trainers kunnen tot zaterdag 11 april a.s. solliciteren via het mailadres technischbeleidjeugd@bladella.nl t.a.v. Rob van de Put. Bij vragen of meer informatie kan er contact met Rob opgenomen worden via 06-12908542.
 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?