Bladella neemt afscheid van Geert van Overbeek, Tom Maas en Anel Selimovic

Deelacties:

Als je een decennium lang het shirt van Bladella hebt mogen dragen, verdien je een waardig afscheid. Geert van Overbeek, Tom Maas en Anel Selimovic nemen na jarenlang trouwe dienst afscheid als selectiespeler van Bladella.

Geert van Overbeek maakt de overstap naar FC De Zuiderburen, Anel Selimovic keert terug naar Netersel en Tom Maas stopt ‘’voorlopig’ met voetballen. Naast dit drietal ziet Bladella ook Niels Krekels vertrekken, hij is komend seizoen te bewonderen bij eersteklasser EFC.

Afscheidswedstrijd
Op donderdagavond 30 juni om 19.00 uur wordt op het sportpark van Bladella voor deze drie spelers een  erewedstrijd georganiseerd. Voor deze vriendenwedstrijd zijn een aantal oud-Bladella spelers uitgenodigd, zoals o.a. Jeroen Schilders, Ruud Leermakers, Paul Dijkmans, Dirk Reijnders, Tommy Ansems, Ard Kneefel, Joris Evers, Teun Grimbergen en Teun Lavrijsen.

Trainers Jurgen Elbers en Bram Louwers hebben ondertussen al afscheid genomen van de club. Hoofdtrainer Elbers heeft onlangs besloten om zijn contract in te leveren en assistent-trainer Louwers gaf in een eerder stadium al aan te gaan stoppen als trainer.

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Anoniem
01 juli 12:58
Erg jammer dat hier ''supporters'' (of één supporter) reageren en de club in diskrediet brengen terwijl ze niet weten waar ze over praten. Binnen Bladella is er namelijk een regel dat wanneer een speler 10 jaar of langer bij de selectie voetbalt, deze een afscheidswedstrijd krijgt. Dit is het geval voor de drie spelers die hierboven genoemd zijn. Andere selectieleden die dit jaar de selectie gaan verlaten zijn nog niet 10+ jaar lid van de selectie, vandaar dat ze geen afscheidswedstrijd krijgen.
Blaal
30 juni 22:48
Tekenend voor de club, verschil maken
Bladella supporter
30 juni 15:37
De Leider neemt ook afscheid ? Kan er nog wel bij
BLADELLA FAN
29 juni 6:50
Helaas is deze selectiviteit tekenend voor de club. Er zijn meer spelers die vertrekken en Bladella trouwe dienst hebben bewezen.
Bladella fan
28 juni 12:42
En Niels Krekels naar EFC , afscheid nemen natuurlijk ook
Bladella fan
28 juni 12:03
En Bart de jong krijgt die geen afscheid ? die gaat toch naar Vv Casteren, heeft jaren in de selectie gestaan
Bladella fam
28 juni 10:26
Jammer dat we afscheid moeten nemen van deze spelers. Maar goed dat is zo. Afscheid van Elbers en Louwers valt erg zwaar. Jammer!!!!