Bijna alle wedstrijden in het amateurvoetbal afgelast. Waarom niet een algehele afgelasting?

Deelacties:

Op enkele wedstrijden na zijn alle wedstrijden afgelast. Met de winterse inval van afgelopen donderdag en vrijdag en de weersvoorspellingen voor dit weekend is het de vraag waarom de KNVB regio Zuid I en Zuid II geen algehele afgelasting heeft doorgevoerd.

Nu is het voor de clubs maar afwachten of ze nu wel of niet moeten spelen, wat geen optimale voorbereiding treft mocht de wedstrijd wel doorgaan. Als de KNVB op vrijdagavond bekend maakt dat de competitie in zijn geheel is afgelast kunnen trainers, spelers en clubs het weekend op eigen wijze invullen.

De afgelaste wedstrijden voor de 1e t/m de 5e klasse van dit weekend worden waarschijnlijk op 25 en 26 februari ingehaald.

Poll
Met deze weersomstandigheden moet de KNVB voor het weekend een algehele afgelasting invoeren. Zodat de clus, trainers en spelers weten waar ze aan toe zijn.

{{ shortcode_poll, 42 }}

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Clubke
24 januari 10:39
Inderdaad, algeheel afgelasten. Geen “competitie-vervalsing” door verschillend aantal gespeelde wedstrijden. En misschien is dan wel de conclusie dat, als we een jaar wat vaker slecht weer hebben, het moeilijk wordt om, op zondagen, de competitie uit te spelen. Dus gewoon terug naar 12 teams per klasse.
Peter van Keulen
23 januari 12:55
Algehele afgelasting Komt toch ook geen hond kijken
Fan
23 januari 12:38
Het wordt tijd dat voorjaar wordt. De mooiste tijd in het amateurvoetbal!!!
henk
23 januari 9:44
in de winter niet meer voetballen dan zijn er veel te veel onzeker heden en in de zomer is alles veel leuker
John Ooms
23 januari 8:52
Zou een goed idee kunnen zijn, maar dat is ook een periode dat de verwarming en het licht aan moet. Bij een zo lange winterstop zijn er voor de clubs nauwelijks inkomsten van de kantine, geld dat hard nodig is om alleen al de energiekosten te betalen.
Heinz kempkens
23 januari 5:56
Ze moeten gewoon één week voor Kerstmis en dan tot één week na karnaval dus meestal eind februari de winterstop invoeren want als er mooi weer is dus de zomerbegin zitten ze thuis.
Harry Aarts
22 januari 23:54
Zeker heer Bos het is weer niet duidelijk met de KNVB , fiets ik door de kou naar het sportpark Mierlo - Hout niks , niks
Bert Bos
22 januari 14:09

Eens: Anders worden de verschillen van de aantal wedstrijden straks weer veel te groot