Best Vooruit, Unitas’59, Bladella en Waalre verrassen in Districtsbeker

Deel dit bericht via:

Dat bekerwedstrijden altijd voor verassende uitslagen zorgen blijkt ook dit weekend weer
Best Vooruit schakelde hoofdklasser OJC Rosmalen uit door de thuiswedstrijd met 2-0 te winnen. Derdeklasser Unitas’59 dwong tegen tweedeklasser Marvilde een 4-4 gelijkspel af, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen in dit spektakelstuk.  Unitas’59 was hierin koelbloediger dan de gasten uit Veldhoven en is een ronde verder.
Bladella heeft de teleurstelling voor het mislopen van de eerste periodetitel snel verwerkt. De ploeg van Harrie Lavalette wist EFC op een 1-1 gelijkspel te houden en nam vervolgens de strafschoppen beter dan de tweedeklasser.
Aan de matige prestaties in de competitie van RKVV Waalre was in de bekerwedstrijd tegen Hoogeloon niets te merken. De vierdeklasser won de confrontatie met 3-1. Een mentale opsteker voor de ploeg van Henri Houben.

Op zaterdagavond  was het al SBC dat RKVVO uitschakelde. Ook in deze wedstrijd vielen er veel doelpunten. Na een 4-4 eindstand nam de ploeg van Wouter Huberts de strafschoppen beter dan de koploper uit de tweede klasse.

FC Eindhoven/av schakelde Geldrop uit door een 0-2 overwinning. De Valk ging wat ongelukkig onderuit tegen Brabantia. De wedstrijd leek in 0-0 gelijkspel te eindigen maar in de slotfase sloeg de ploeg van Ernie Brandts alsnog toe, 0-1.

Overige uitslagen 
Spoordonkse Boys – *PSV/av: 1-2
*RKSV Nuenen – RKSV Heeze: 4-2
Bergeijk – *Reusel Sport: 1-4
SV Budel – *RKSV Nuenen 2 (WNS): 0-0

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?