Bertran Kreekels (Stiphout V) stopt einde seizoen als voetbaltrainer

Deelacties:

'De cirkel is rond'
Donderdagavond heeft hoofdtrainer Bertran Kreekels aan de selectie en staf van Stiphout Vooruit laten weten dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen als trainer. Dit is het tweede seizoen voor Kreekels bij Stiphout Vooruit, waarin hij actief is met het vaandelteam in de derde klasse. Eerder kwam hij als speler al uit voor Stiphout Vooruit en vanaf daar startte zijn carrière als trainer. Die bracht hem langs Bavos, NWC, vv Geldrop, RPC, OSS’20 en nu als voorlopig eindstation bij Stiphout Vooruit.

Nadat vorig seizoen lange tijd meegedaan werd om de bovenste plekken, werd uiteindelijk afgesloten met een vierde plaats op de ranglijst. Nacompetitie werd op de laatste speeldag misgelopen. Dit seizoen in de Derde Klasse C is de eerste periodetitel gewonnen en staat men momenteel op de eerste plaats. Met stadsgenoten Bruheze en HVV Helmond wordt na de winterstop waarschijnlijk uitgevochten wie kampioen gaat worden.

Bertran Kreekels: “Na 16 jaar actief te zijn geweest als hoofdtrainer is nu voor mij het moment aangebroken om te stoppen. De cirkel is rond, begonnen bij Stiphout Vooruit en uiteindelijk eindigen bij Stiphout Vooruit. Ondanks dat ik weet dat ik het enorm ga missen is dit nu de juiste beslissing. Het zou geweldig zijn om samen met deze groep nog met een promotie af te sluiten.”

"De technische commissie en het hoofdbestuur van Stiphout Vooruit bedanken Bertran dat hij vorig jaar de stap maakte naar het Molenven en wensen hem alle succes in de toekomst. Iedereen hoopt voor de staf en de spelers, op een mooie en succesvolle afsluiting van het seizoen."

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Tom
15 december 13:47
Jammer dat je stopt topper!