Bergeijk - HMVV: 11-1

Weer een grote overwinning van bergeijk in de thuiswedstrijd. Nu was “laagvlieger HMVV” het slachtoffer. Na een 3-0- voorsprong werd na rust maar liefst 9 goals gescoord. Achtervolger Vessem maakte ook geen fout maar staat met nog 7 wedstrijden te gaan 11 punten achter op Bergeijk.

De beginfase van de wedstrijd was voor HMVV dat in de het eerste kwartier een drietal kansen wist af te dwingen. Tweemaal besloot men naast en eenmaal wist keeper Roy Heeren redding te brengen. Het eerste echte gevaar van Bergeijk ontstond inde 19e minuut toen Piet Michielse zijn inzet via onderkant lat uit het doel zal verdwijnen. In de 28e minuut scoorde Bergeijk het eerste doelpunt. Gijs Jansen tekende daarvoor (1-0). Het duurde niet lang voordat Jens Cuypers in de 34e minuut kon verhogen tot 2-0. HMVV leek nog wat terug te doen in de 36e minuut maar weer was Bergeijk-keeper Roy Heeren de situatie de baas en stompte de bal tot corner. Op slag van rust zette Stijn Cuypers de 3-0 op het scorebord. Rust 3-0.

In de 55e minuut lobde Piet Michiels de bal over de |Hooge Mierdse keeper (4-0). Enkele minuten later werd het 5-0 toen Colin Bergmans een rebound oppikte en de keeper kansloos liet. In de 62e minuut werd de doorgebroken Piet Michielse onderuitgehaald en scheidsrecht Buurmeier legde de bal op de stip. Piet Michielse schoot de pingel feilloos in (6-0). In de 75e minuut stonde Stijn Cuypers aan het kanon, gevolg 7-0. Met 2 uitstekende kopballen wist nu Colin Bergmans 2x te scoren (78e minuut 8-0 en 81e 9-0). HMVV deed wat terug in de 84e minuut via Tys van Gisbergen (9-1). In de 87e minuut zette Piet Michiels Tijn Moors zodanig onder druk dat de HMVV-er in eigen doel scoorde (10-1).
De slotconclusie trok Colin Bergmans in de 89e minuut door 11-1 te scoren.

Opstelling Bergeijk: Roy Heeren, Jop Lavrijssen, Thomas van Maasakkers, Ruud Willems, Bram Bax, Stijn Cuypers, Gijs Jansen, Ward Cox (75 Jari Kok), Piet Michielse, Jens Cuypers en Colin Bergmans.