AVE wenst iedereen een goed, gezond en sportief 2022!

Deelacties:

Amateurvoetbaleindhoven is ondertussen alweer bezig aan haar dertiende seizoen. De site heeft de laatste jaren mooie ontwikkelingen doorgebracht. De samenwerking met verenigingen, trainers, spelers en overige belanghebbenden is sterk en betrouwbaar. Samen proberen we het regionale amateurvoetbal - met een groot aantal bezoekers - op een juiste manier aandacht te geven.

Crisis
Het jaar 2021 is voor iedereen een dramatisch jaar geweest. De coronacrisis hakt er behoorlijk in, op zowel gezondheidsgebied als in sportieve zin. Het dagelijks leven ziet er sinds maart 2020 anders uit. Naast alle opgelegde beperkingen in de privésfeer, werd ook de competitie voor het amateurvoetbal in de eerste golf stilgelegd en later definitief beëindigt.  

Seizoen 2021-2022
We begonnen met veel goede moed aan de nieuwe competitie voor het seizoen 2021-2022. Wij als redactie hebben in de zomermaanden hard aan de website gewerkt, om de bezoekers gemakkelijker en sneller te voorzien van alle uitslagen en direct bijgewerkte standen. De website genereerde op de eerste competitiedag wederom meer bezoekers dan in 2020. 

De competitie ging aardig van start en de meeste wedstrijden werden gespeeld. Maar richting de maanden november en december kwam de opmars van corona weer om de hoek kijken. Veel wedstrijden werden in november afgelast wegens het virus en begin december trad de vervroegde winterstop in. Met de huidige maatregelen ligt het amateurvoetbal voor de A-categorie minimaal tot 14 januari stil. Hopelijk kunnen we vanaf die datum weer gaan trainen en gaan we in februari weer de velden op. De competitiewedstrijden voor de maand januari zijn door de KNVB uit het programma gehaald. Hoop, hoop, hoop… dat is de enige houvast die we als amateurvoetballiefhebber kunnen koesteren.

Optimistisch
In deze periode zonder competitievoetbal doen we ons best om de website zo actueel mogelijk te houden met nieuwsberichten en interviews. We mogen zeggen dat we daar goed in slagen, gezien de bezoekersaantallen redelijk op peil blijven. Alleen op de zondagen zijn deze aantallen ‘uiteraard‘ minder, omdat er geen wedstrijden worden gespeeld. We zijn hoopvol gestemd dat de competitie - in welke vorm dan ook - afgemaakt gaat worden en we richten ons op een herstart van begin februari. Bovendien zijn we momenteel druk bezig met de realisatie van de wintereditie van de AVE-Voetbalkranten in de regio's Eindhoven, De Kempen en Helmond.

We blijven positief en wensen alle voetballiefhebbers het allerbeste voor 2022!

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Fan
31 december 17:19
Op voor het uitspelen van de competitie
Jack Velders
31 december 11:33
2021 snel vergeten. Op naar het nieuwe jaar en dat we weer snel de velden op mogen. amateurvoetbal weer bedankt voor het afgelopen jaar.
De Kempen
31 december 10:01
Wat een jaar weer. Snel vergeten en op naar een goed 2022!
Voetbalgek
31 december 10:00
ga zo door!
Hans de Wert
31 december 8:25
Laten we het idd hopen. Ave weer bedankt voor 2021! Mooi platform!