AVE wenst iedereen een goed en sportief 2023

Deelacties:

Amateurvoetbaleindhoven is ondertussen al weer bezig aan haar dertiende seizoen. De site heeft de laatste jaren mooie ontwikkelingen doorgebracht. De samenwerking met verenigingen, trainers, spelers en overige belanghebbenden is sterk en betrouwbaar. 

Samen proberen we het regionale amateurvoetbal - met een groot aantal bezoekers tussen 600.000 tot 800.000 views per maand - op een juiste manier aandacht te geven.

We publiceren berichten die actueel zijn met de juiste informatie. Onze redactie is er niet op uit om ‘sensatieberichten’ te plaatsen. 

Berichten die mensen kunnen schaden en waarbij alleen maar wordt gedacht aan het trekken van lezers, plaatsen we niet. We zijn er om de amateurvoetballiefhebber te voorzien van de juiste informatie. Niet om commotie te veroorzaken.

2023
Ook in het jaar 2023 gaan we met vol enthousiasme en passie de site beheren. We gaan er weer voor zorgen dat we alle uitslagen en bijgewerkte standen vóór 16.35 uur online hebben staan. Snelheid is het toverwoord. Daarnaast mogen we zeggen dat we vrijwel altijd als eerste het laatste nieuws online brengen, waardoor Amateurvoetbaleindhoven actueel is en blijft. Bovendien zijn we momenteel druk bezig met de realisatie van de wintereditie van de AVE-Voetbalkranten in de regio's Eindhoven, De Kempen en Helmond.

Dank
Rest ons nog om iedereen die Amateurvoetbaleindhoven een warm hart toedraagt een sportief, maar vooral een gezond 2023 toe te wensen. Daarnaast willen we alle betrokkenen en adverteerders bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar!

Team Amateurvoetbaleindhoven

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Geert-Jan veulings
01 januari 17:19
Succes weer in 2023! Top!!!!!
John
01 januari 12:39
Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ave blijf zo doorgaan met jullie goeie site
Volger
01 januari 9:42
Dank voor het afgelopen jaar. Ga zo door. Verrijking voor het amateurvoetbal!
Joop Zweegers
31 december 10:50
Alle amateurvoetbal volgers, een gezond 2023. Dank aan AVE voor 2022
Bladella fan
31 december 8:36
Goede site petje af voor de mensen die het allemaal doen