AVE wenst iedereen een goed en gezond 2020

Deel dit bericht via:

Wat gaat de tijd snel
Amateurvoetbaleindhoven is ondertussen al weer bezig aan haar elfde seizoen. De site heeft de laatste jaren mooie ontwikkelingen doorgebracht. De samenwerking met verenigingen, trainers, spelers en overige belanghebbenden is sterk en betrouwbaar. Samen proberen we het regionale amateurvoetbal - met een groot aantal bezoekers - op een juiste manier aandacht te geven.

Nieuwe website
In de zomerstop hebben we gewerkt aan een nieuwe website. Na drie jaar was de oude website aan vernieuwing toe. We hebben onderzoek gedaan, om de juiste keuze te maken wat betreft de lay-out van de website. Een aantal deskundigen én bezoekers in verschillende leeftijdscategorieën heeft een mening gegeven. Samen met webdesigner Dix Media zijn we tot het huidige resultaat gekomen. Na vier maanden werk aan de nieuwe website, zijn we vóór de start van de competitie online gegaan.
We zijn trots dat we tot dit resultaat zijn gekomen en de nieuwe website wordt door de bezoekers zeer goed ontvangen. Met name de uitslagen en standenlijsten zijn in een moderner jasje gestoken en geven een duidelijke weergave op de desktop en mobiele versie van de site. Daarnaast is de nieuwe website snel en toegankelijk, ook op de piekmomenten van zondagmiddag (tussen 16.30 en 17.30 uur), als de site zo'n 20.000 bezoekers moet verwerken. 

2020
Ook in het jaar 2020 gaan we weer met vol enthousiasme en passie de site beheren. We gaan er weer voor zorgen dat we alle uitslagen en bijgewerkte standen vóór 16.45 uur online hebben staan. Ook dit seizoen staan de meeste uitslagen al voor 16.35 uur online. Snelheid is het toverwoord. Daarnaast mogen we zeggen dat we vrijwel altijd als eerste het laatste nieuws online brengen, waardoor Amateurvoetbaleindhoven actueel is en blijft.

Rest ons nog om iedereen die Amateurvoetbaleindhoven een warm hart toedraagt een sportief, maar vooral een gezond 2020 toe te wensen. Daarnaast willen we alle betrokkenen en adverteerders bedanken voor de samenwerking in het afgelopen seizoen!

Team Amateurvoetbaleindhoven

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?