AVE wenst iedereen een gezond en sportief 2021!

Deel dit bericht via:

Amateurvoetbaleindhoven is ondertussen al weer bezig aan haar twaalfde seizoen. De site heeft de laatste jaren mooie ontwikkelingen doorgebracht. De samenwerking met verenigingen, trainers, spelers en overige belanghebbenden is sterk en betrouwbaar. Samen proberen we het regionale amateurvoetbal - met een groot aantal bezoekers - op een juiste manier aandacht te geven.

Crisis
Het jaar 2020 is voor iedereen een dramatisch jaar. De coronacrisis hakt er behoorlijk in, op zowel gezond als sportief gebied. Het dagelijks leven ziet er sinds maart anders uit. Naast alle opgelegde beperkingen in de privésfeer, werd ook de competitie voor het amateurvoetbal in de eerste golf stilgelegd en later definitief beëindigt.  

Seizoen 2020-2021
We begonnen met veel goede moed aan de nieuwe competitie voor het seizoen 2020-2021. Wij als redactie hebben in de zomermaanden hard aan de website gewerkt, om de bezoekers gemakkelijker en sneller te voorzien van uitslagen en standen. De website genereerde alleen al op de eerste competitiedag ruim zestien procent (!) meer bezoekers dan in 2019. Tussen 16.30 uur en 17.30 uur moest de website ruim 20.000 bezoekers verwerken. Gezien we beschikken over een dedicated server met een 80Gbit/s anti-DDoS processor, kunnen we de website toegankelijk houden en treden er geen vertragingen op met uploaden. 
Een zeer positief begin dus, maar na vier speelronden werd de competitie wederom stilgelegd en daar hebben we tot op de dag van vandaag nog steeds mee te maken. 

Optimistisch
Vanaf de periode zonder competitievoetbal doen we ons best om de website actueel te houden met nieuwsberichten en interviews. We mogen zeggen dat we daar goed in slagen, aangezien de bezoekersaantallen redelijk op peil blijven. Alleen op de zondagen zijn deze aantallen ‘uiteraard‘ minder, omdat er geen wedstrijden worden gespeeld.  We zijn hoopvol gestemd dat de competitie - in welke vorm dan ook - afgemaakt gaat worden en we richten ons op begin maart.

We blijven positief en wensen u als voetballiefhebbers het allerbeste voor 2021.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Ria van Ham
31 december 15:50
Jullie van Amateur Voetbal Eindhoven zijn erg goed bezig. Als je ergens van op de hoogte wilt blijven??? Hoef je maar naar jullie site te gaan en je bent weer helemaal bij. Als ze een vereniging ergens vergeten bij te zetten??? hoef je maar een berichtje te doen en het wordt het opgelost.
Ik wens jullie een heel fijne jaarwisseling en hopelijk een coronavrij 2021. Dat de competitie hervat wordt geloof ik niet maar misschien een halve???? Heel veel succes met de site??