AVE jaaroverzicht 2022: Jan Poortvliet heeft zin in nieuwe klus bij RPC

Deelacties:

Jan Poortvliet is bezig aan zijn eerste seizoen bij RPC. Na het plotselinge vertrek bij FC Eindhoven/av kwam Poortvliet opeens zonder club te zitten.
Een korte periode daarna werd Poortvliet in juni aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van RPC gezien hoofdklasser RKSV Nuenen Ruud van der Rijt benaderde om Maurice Verberne op te volgen als hoofdtrainer.  Na goed overleg tussen beide clubs werd de overgang van Van der Rijt beklonken en kon de kersverse tweedeklasser Poortvliet aanstellen als hoofdtrainer.

RPC staat als promovendus op een verdienstelijke zevende plaats in de 2e klasse E met 13 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. Het contract met Poortvliet is nog niet verlengd, maar de verwachting is dat de club de verbintenis binnenkort gaat verlengen.

Hieronder een video-interview met Poortvliet uit augustus 2022 voor aanvang van het nieuwe seizoen.

[-augustus29/22SQL3457HTS:64123-] De afgelopen weken is Jan Poortvliet bij RPC begonnen als trainer van het eerste elftal. De oud-speler van PSV wil met RPC aantrekkelijk voetbal spelen en hoopt zich in elk geval te handhaven in de tweede klasse.

Sportverslaggever @eddyjansen sprak met Jan Poortvliet over zijn verleden en over zijn ambities bij RPC.

Klik op de afbeelding voor het interview.

Bron: rpceindhoven.nl + PSV TV: Beelden van Jan Poortvliet tijdens zijn periode als speler van PSV. 

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?