Arbër Gjoka klaar voor nieuwe uitdaging bij SV Tivoli, maar is nog wel op zoek naar spelers

Deelacties:

Arbër Gjoka staat komend seizoen aan het roer bij SV Tivoli. Na twaalf jaar PSV/av 1, waarvan negen als speler en de laatste drie jaar als assistent-trainer van Stephan Wijlaars, was het voor Gjoka tijd om op eigen benen te staan.

Nadat de openstaande vacature bij SV Tivoli online stond, besloot Gjoka te solliciteren. Na enkele goede gesprekken met het bestuur was de deal snel rond.


Profiel
Gjoka past precies in het profiel waar SV Tivoli naar op zoek was: jong, ambitieus en gedisciplineerd. Daarnaast heeft Gjoka in zijn PSV-tijd zijn UEFA A, B én C diploma weten te behalen. SV Tivoli wil met de kennis van Gjoka de ambitie waarmaken om in de toekomst een stabiele 4e klasser te worden.

We stellen de nieuwe hoofdtrainer van SV Tivoli enkele vragen over zijn keuze voor de vijfdeklasser

Vanwaar de keuze om PSV/av te verlaten voor het hoofdtrainerschap bij SV Tivoli.
Toen ik de vacature zag op AVE dacht ik meteen dat dit een mooie kans is om verder te gaan groeien. Bij PSV/av heb ik heel veel geleerd als assistent-trainer. Na een goed gesprek met het bestuur van SV Tivoli dacht ik... het is nu tijd om een mooie uitdaging aan te gaan. Ik ben ambitieus en het hoofdtrainerschap bij SV Tivoli is een goed begin voor mijn carrière als trainer.

Hoe kijk je terug op de periode bij PSV/av.
Ik heb een heel goede tijd gehad bij de amateurs van PSV. Na twaalf jaar als speler en drie jaar als assistent-trainer heb ik alleen maar mooie herinneringen. Ik heb daar heel veel vrienden gemaakt binnen en buiten het veld.

Hoe ga je de uitdaging aan om van SV Tivoli een stabiele 4e klasser te maken.
Ik ga mijn best doen om het team goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het is belangrijk dat we een goede start maken in de competitie. Ik hou van structuur en afspraken maken, zodat iedereen op dezelfde manier werkt. Ik ben alvast begonnen met mijn staf om alles te regelen, zodat we in augustus meteen goed kunnen beginnen.

Je bent nog niet ‘helemaal’ tevreden over het aantal spelers in je selectie gezien je nog spelers zoekt.
Ik wil graag een brede selectie hebben want het seizoen is lang en je moet genoeg spelers hebben om de competitie aan te gaan. Bij de ambitie van de club hoort uiteraard ook een waardige selectie. Om volgend jaar verder te bouwen aan deze selectie zijn we nog op zoek naar enkele versterkingen. We zoeken nog 2-3 spelers om het team compleet te maken.

Dus ben of ken jij degene die Tivoli verder vooruit wil helpen, neem dan contact op via: secretaris@svtivolivoetbal.nl

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?