Antoon Loeffen nieuwe hoofdtrainer Knegselse Boys

Deelacties:

Persbeircht Knegselse Boys:
v.v. Knegselse Boys heeft overeenstemming bereikt met Antoon Loeffen en hem weten te strikken met ingang van het seizoen 2022/2023.

Antoon Loeffen (64) uit Oirschot zal volgend seizoen voor de groep staan bij v.v. Knegselse Boys. Zijn passie en ervaringen hebben een positieve indruk achter gelaten bij het bestuur en spelers. Na diverse goede gesprekken kijkt iedereen uit naar een prettige samenwerking.

Antoon heeft een rijke carrière gehad als voetballer met onder andere een periode bij NEC en diverse selectie jeugdteams van Nederland. Als assistent trainer heeft hij in de keuken kunnen kijken bij grote verenigingen en als hoofdtrainer is hij erg vaak kampioen geworden. Antoon was erg gedreven om weer als hoofdtrainer van een kleine(re) vereniging aan de slag te gaan en deze kans ligt er bij v.v. Knegselse Boys.

Als V.V. Knegselse Boys hebben we veel vertrouwen in iedereen en we willen overal vooruitgang in gaan boeken. Zowel voor dit huidige seizoen als in de toekomst.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Steven Meijer
28 april 17:45
Gefeliciteerd trainers en succes
R
28 april 13:18
Toon is wel degelijk hoofdtrainer geweest. Heb onder hem bij vv Riel gespeeld.
Henri
27 april 20:02
Antoon, ik denk dat je prima past bij deze kleine dorpsclub!!
Hans
27 april 19:57
Ik denk dat Knegselse Boys met deze verrassende keuze een prima zet hebben gedaan, Antoon is een bijzonder fijn mens die zowel binnen als buiten het veld het echte teamgevoel kan brengen het zou zomaar voor een verassing kunnen zorgen
Willem
26 april 23:19
Ze hebben weinig keus, echter voorspelt dit weinig goeds. Ze pakken wat ze kunnen. Jammer voor de club.
Supporter WB
26 april 22:24

Slechte keuze, is nergens hoofdtrainer geweest, enkel bij willem 2 elftal leider....

John
26 april 21:54
Hij is voor mij onbekend. Bij welke verenigingen is hij zoal hoofdtrainer geweest. Ik wens hem veel succes en plezier in Knegsel