Antal Tooten verkiest Willem II boven RKVV Bergeijk. Club weer op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Deelacties:

Persbericht RKVV Bergeijk
Het bestuur van RKVV Bergeijk werd deze week verrast door de keuze van de nieuw aangestelde trainer om bij Willem II aan de slag te gaan en niet bij Bergeijk. Ondanks de in februari gesloten overeenkomst, heeft Tooten na zorgvuldige afweging voor een dienstverband als jeugdtrainer bij de Tilburgse BVO gekozen, toen deze kort geleden contact met hem zocht.

Deze baan valt voor de oefenmeester niet te combineren met zijn huidige werkzaamheden en een dienstverband bij RKVV Bergeijk. Het bestuur heeft begrip voor de sportieve ambities van Antal, maar vindt zijn keuze erg jammer en is teleurgesteld in de uiteindelijke uitkomst.

Hierdoor gaat RKVV Bergeijk opnieuw de procedure opstarten voor een hoofdtrainer voor het komende seizoen.

Geïnteresseerden worden dan ook van harte uitgenodigd om te solliciteren op deze positie. Dit kan door contact op te nemen met Mat Cuypers (hoofd Technische Zaken) via [email protected] of telefonisch 06-20195292.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Victor tasman
22 mei 8:54
Suat tasci nemen als trainer zeer gedreven en ervaren trainer.
Liefhebben
15 mei 8:23
Wat een onzin Peter.. dus als een trainer dat eerder zo heeft gedaan moeten we dat met eigen naam reageren. Heel toevallig ken ik deze persoon en ja dat doet hij vaker. Je mag er van vinden wat jij wilt en ik ook. Dol op voetbal heeft in ieder geval normen en waarde heel normaal zijn. Lijkt wel dat jij de normen en waarden ( lees van te voren gemaakte afspraken) van Anthal wel normaal vindt. Ik in ieder geval niet en dat mag ik vinden. Weet jij toevallig of hij dergelijke afgesproken wel heeft gemaakt of denk je dat.
Peter de Louw
15 mei 0:36
Ik zie hier allemaal reacties van liefhebber, dolopvoetbal , anoniem en vele andere namen maar weinig mensen die een reacties geven met hun eigen naam!!! Ik weet niet wat de afspraken zijn met deze trainer en Bergeijk en ik ken deze trainer ook niet en omdat ik hier niets van weet ga ik ook niet negatief reageren. Het is jammer voor Bergeijk (maar ik ga ervan uit dat dit besproken is) maar ook weer een mooie uitdaging voor deze trainer. Het commentaar van een trainer die dan een beter contract bij een 2e klasser kon tekenen en het niet gedaan heeft is knap maar misschien was hij niet zo slim om een andere afspraak vooraf te maken met deze die club wat deze trainer misschien wel gedaan heeft??? Ik weet het niet maar alle anonieme berichten wel zo te zien!!! Het enige wat ik wel met jullie eens ben is dat Patrick Methorst een zeer goede oplossing zou zijn. Een trainer met ervaring en goede resultaten die met Sparta '25 volgende week daar afscheid gaat nemen met de promotie naar de 1e klas. En mensen ik stoor mij echt aan iedereen op deze site die een oordeel heben maar dit NIET onder zijn eigen naam durft te doen reageer dan niet en hou je mening voor jezelf!!!
Dolopvoetbal
14 mei 7:54
Ken trainers die bij 3 of meer verschillende clubs (bijna) tegelijkertijd solliciteren om toch maar aan de bak te kunnen komen. Daar zit in mijn bescheiden mening geen idee achter. Zelf bij twee clubs een team ( met gemiddelde leeftijd onder de 20) opgebouwd, met een driejarenplan als uitgangspunt, basis en kijk er met heel veel plezier op terug. Ook enorm welkom bij die verenigingen nog steeds, tien jaar na dato, dan zegt zogenaamde status mij helemaal niks. Fijne contacten voor het leven des te meer.
Liefhebber
13 mei 17:50
En zo zijn er meer idd.. mooiste is dat dit soort trainers niet eens de top halen.. zal me niks verbazen als er meer trainers op het laatste moment hun contract nog inleveren.. in december met alle haast tekenen om in april erachter te komen dat het toch niet verstandig was.. clubs wordt wakker ga eerst simpel weg Googlen dan kom je zelf achter dat er meer dit soort trainers zijn. Zodra het moeilijk wordt contract inleveren enzo.. juist als het moeilijk gaat extra uren in de groep steken en positief blijven.. waarvan akte..
Anoniem
13 mei 17:43
Zo is het Schade vergoedingen En aan geven bij Willem2 zodat hij is leert dat hij zich aan afspraken moet houden Wat doet hij als zometeen een nog grotere bvo-er komt denk hij dan ook dat ie er ook zo vanaf komt denk het nie schandalig
Al weer
13 mei 15:05
Tooten neemt contracten en amateur verenigingen niet serieus. In 2022 flikt ie zelfde geintje bij vv Zigo. In Jan 2022 verlengen, in april toch vertrekken naar BVO. Gewoon niet meer aan beginnen.
Schadevergoeding eisen
13 mei 14:35
.
Psv
13 mei 12:46
Methorst is geen goed alternatief, dat is gewoon de beste!!!!!
Toon
13 mei 12:16
Afspraken zijn afspraken, contract is contract. Bergeijk zal het wel eens zijn geweest met ontbinding van contract, anders was t niet zo gelopen. Methorst goed alternatief.
Kenner
13 mei 12:05
Methorst naar Bergeijk die is rond!
Dolopvoetbal
13 mei 10:36
Helemaal eens, met het vorige bericht.
een trainer
13 mei 9:00
Een man een man; een woord een woord. Zelfs een getekend contract gaat hier in de prullenbak. Zelf was ik eens mondeling akkoord met een ploeg uit de vierde klas en werd ik benaderd door een club uit de tweede klas; kon daar een vergoeding krijgen die driemaal zo hoog was. Maar bij mij is het afspraak is afspraak!
Ben Geeven
13 mei 8:39
Is idd apart dat dit zo gelopen is. Snap aan de ene kant dat hij een job in het betaald voetbal niet kan laten schieten, aan de andere kant zit Bergeijk zonder trainer en dat op dit tijdstip. Redding is idd Methorts binnenhalen.
joey verhoeven
13 mei 8:37
Het is vervelend voor de club inderdaad; maar als zo'n kans voorbij komt bij een bvo dan is het logisch dat hij dit aangrijpt. zeker als je kijkt naar zijn verleden en eigen voetbalcarierre; Antal veel succes bij WII
Supporter
12 mei 19:20
Als je getekend hebt, moet je de afspraken nakomen. Blijkt wel, dat hij geen betrouwbare trainer zou zijn, als je op deze wijze afziet van een schriftelijke overeenkomst.
Negatief?
12 mei 19:12
Waarom zie ik negatieve reacties als ik vragen mag? Dit is gewoon een trainer die zo sterk mogelijk probeert te ontwikkelen na zijn periode bij Helmond Sport. Het kan inderdaad zo zijn dat hij Bergeijk beloofd heeft daar te coachen aankomend seizoen maar als er een kans voorbij komt bij een andere mooie BVO dan vind ik dat we daar begrip voor moeten hebben. Antal, veel succes met je nieuwe uitdaging in Tilburg!
Supporter Bergeijk
12 mei 18:53

Niet netjes als je afspraak niet nakomt Dit had je eerder kunnen bedenken 

Liefhebber
12 mei 18:39
Methorst zelf benaderen als ik Bergeijk was.
Dorpeling
12 mei 17:48

Niet netjes van hem. 

Supporter
12 mei 17:47
Patrick Methorst....