Alverna - FC Eindhoven: 2-2

FC Eindhoven/av kan zijn draai sinds enkele weken niet meer vinden. De Ploeg van Jan Poortvliet kwam deze reis ook  niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Alverna.

FC Eindhoven/av speelde een goede eerste helft en kwam verdiend op een 0-2 voorsprong. Appie Azmani en Juul Leenhouwers waren -zoals de afgelopen weken- wederom verantwoordelijk voor de doelpunten.

Met de kwaliteiten die de blauwwitten bezitten zou je zeggen dat deze voorsprong eenvoudig over de streep getrokken moest worden. Niets is minder waar, want de thuisploeg trok na rust de stand gelijk. Al vroeg scoorde Alverna de aansluitingstreffer door toedoen van Mblia en even later trok de aanvaller van de thuisploeg de stand gelijk. In de resterende 30 minuten drong FC Eindhoven/av flink aan maar wist het doel niet meer te vinden. Wederom duur puntverlies de Eindhovenaren.