Adverteerder uitgelicht: W&E van Kasteren Cultuur B.V.

Deelacties:

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen eromheen hebben een enorme impact gehad op allerlei vlakken van de maatschappij. Zo ook voor de sport in het algemeen, waaronder het amateurvoetbal. Wij van Amateurvoetbaleindhoven zijn dagelijks bezig om de site te voorzien van nieuwsfeiten, interviews en gerichte informatie waardoor de bezoeker ook in de afgelopen periode, op de hoogte is gebleven.

Amateurvoetbaleindhoven staat voor kwaliteit en snelle berichtgeving. Ook onze adverteerders staan voor kwaliteit. Zonder adverteerders kunnen wij geen kwaliteit bieden.

De komende periode komen al onze adverteerders voorbij, die met een reclamebanner op Amateurvoetbaleindhoven staan vermeld. We zijn trots dat deze bedrijven verbonden zijn aan onze website en ons  het vertrouwen geven om een goed en snel bereikbaar medium te runnen. Hopelijk blijven deze bedrijven ook de komende jaren Amateurvoetbaleindhoven trouw. 

W&E van Kasteren Cultuur B.V.: ‘Kwaliteit is onze kracht!’
W & E van Kasteren Cultuur B.V. is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van o.a. al uw cultuurtechnische- en hovenierswerkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij W & E van Kasteren Cultuur B.V. hoog in het vaandel. Daarom heeft het bedrijf ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staat W & E van Kasteren Cultuur B.V. graag voor u klaar!

Wat kan W&E van Kasteren voor u doen? 
De diensten van W & E van Kasteren Cultuur B.V.  bestaan uit cultuurtechnische- en hovenierswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Het bedrijf is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen en bestratingen. De doelstelling is om alle klanten voor de volle 100% tevreden te stellen. De klant wordt tijdens het gehele traject voortdurend betrokken en op de hoogte gehouden van vorderingen en/of wijzigingen.

W & E van Kasteren Cultuur B.V. is onder andere werkzaam in de regio’s : Helmond, Eindhoven en Veldhoven. Wij werken volgens de Cumela Algemene Voorwaarden 2013. CUMELA voorwaarden 2013

Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u W & E van Kasteren Cultuur B.V. altijd benaderen. Zij zullen wij dan in overleg met u, samen voor een passende oplossing zorgen.

W & E van Kasteren Cultuur B.V.  levert  o.a. de volgende diensten :
Aanleg groenprojecten
Onderhoud groenprojecten
Inrichting parken en buitenterreinen
Onderhoud bomen
Onkruid verwijderen / verhardingen
Aanleg en onderhoud Gazons

W&E van Kasteren BV
Kanaaldijk N.O. 104-B
5702 NW Helmond
0492 – 549 230
 
Heiberg 20
5504 PB Veldhoven
040 – 254 86 35
Email: info@kasterencultuur.nl

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?