Adverteerder uitgelicht: Nieuw onderkomen Bandenservice ACHT. Nu ook voor APK en onderhoud van uw auto!

Deelacties:

AKTIE: Bij aanschaf van vier nieuwe banden….. 50% korting op uitlijning van uw auto!!

Nieuw
Bandenservice Acht is verhuisd naar een nieuw pand. Op hetzelfde industrieterrein is het nieuwe filiaal twee deuren verder gevestigd. Het nieuwe onderkomen biedt nog meer service voor uw auto. Naast de bandenservice voor personenauto’s, bedrijfswagen en vrachtwagens kunt u bij Bandenservice Acht ook terecht voor onderhoud en APK van uw auto.
Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een grote speler in de regio en telt momenteel 14 personeelsleden.

Ervaring
Bandenservice Acht kan de klant -dankzij een ruime ervaring in de bandenbranche- van een vakkundig en onafhankelijk advies voorzien. Een sterk concurrerende markt betekent scherpe aanbiedingen. Dat in combinatie met een uitzonderlijke service, maakt wat Bandenservice Acht zich onderscheidt van ander bandenbedrijven. Bandenservice Acht kent zich gesteund door alle grote bandenmerken zoals Continental, Bridgestone en Pirelli.

Partner
Bandenservice Acht is al jaren een trouwe partner van Amateurvoetbaleindhoven.
Eigenaren Erik Spapens en Donald Westbroek hebben ook een affiniteit met het amateurvoetbal. Spapens was jarenlang de ‘onbetwiste’ eerste doelman van Unitas’59 en Westbroek leidde in dezelfde periode de achterhoede van de rood-witten.

Klik hier voor meer informatie over Bandenservice ACHT. Of bel naar 040-290 4300. 

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?