Adverteerder uitgelicht:  De Ballenkoning Clubactie

Deel dit bericht via:

Als producent van eigen gemaakte gehaktballen en gehaktsnacks heeft De Ballenkoning veel sportkantines als afnemer. Helaas zijn de kantines door de coronacrisis gesloten en lopen clubs veel inkomsten mis. De Ballenkoning heeft daarom een idee ontwikkeld: ‘De Ballenkoning clubactie’. Hiermee worden de sportverenigingen financieel ondersteund.

De clubs kunnen met deze actie twee producten van De Ballenkoning gaan verkopen. Het gaat dan om de originele pittige gehaktbal en de nieuwe pittige kipgehaktbal. Er is een speciale verpakking gemaakt voor deze actie, met daarin vier of vijf gehaktballen. Een bak met gehaktballen kost € 7,50 en van dit bedrag gaat er € 2,50 rechtstreeks naar de clubkas. Hierdoor kunnen de verenigingen hun financiële inkomsten aanvullen en kan De Ballenkoning de productie laten draaien. Een win-win situatie dus!

Bestellen
De eerste club waarbij deze actie van start gaat, is VV Brabantia. Betrokkenen van clubs die willen meewerken ter ondersteuning van hun vereniging, kunnen de overheerlijke gehaktballen tot 28 maart bestellen via de website: https://ballenkoningclubactie.nl/vvbrabantia. Of klik hier om rechtstreeks naar de website te gaan.
De bestellingen kunnen – coronaproof – worden opgehaald op zaterdag 3 april a.s. door middel van een Drive thru op de parkeerplaats van VV Brabantia. Men kan ook kiezen om de bestellingen door vrijwilligers thuis te laten bezorgen, tegen een vergoeding van € 2,50. Ook dit geld gaat, als extraatje, rechtstreeks de clubkas.

Prijzen
De Ballenkoning wil natuurlijk dat er zo veel mogelijk gehaktballen worden verkocht, zodat de clubs een mooi eindbedrag kunnen ophalen. Daarom stelt het bedrijf voor zowel de teams binnen een club, als voor de kopers prijzen beschikbaar. Het team met de meeste bestellingen wint een compleet verzorgde bbq (zodra het weer kan natuurlijk). En voor de individuele kopers is er een aantal prijzen beschikbaar, dat verstopt is in hun bestelling. Met als klap op de vuurpijl een jaar lang iedere maand een ‘Ballenwinkel-verrassingspakket’.

De Ballenkoning hoopt met deze actie de clubs een steuntje in de rug te geven. Mocht je geïnteresseerd om ook een Ballenkoning clubactie te organiseren voor jouw club? Meld je dan aan via https://ballenkoningclubactie.nl/aanmelden-clubactie of klik hier voor aanmelding.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?