Adverteerder uitgelicht: Blatter Legal

Deel dit bericht via:

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen eromheen hebben een enorme impact op allerlei vlakken van de maatschappij. Zo ook voor de sport in het algemeen, waaronder het amateurvoetbal. Wij van Amateurvoetbaleindhoven zijn dagelijks bezig om de site te voorzien van nieuwsfeiten, interviews en gerichte informatie waardoor de bezoeker ook in deze periode, op de hoogte blijft.

Amateurvoetbaleindhoven staat voor kwaliteit en snelle berichtgeving. Ook onze adverteerders staan voor kwaliteit. Zonder adverteerders kunnen wij geen kwaliteit bieden.

De komende periode komen al onze adverteerders voorbij, die met een reclamebanner op Amateurvoetbaleindhoven staan vermeld. We zijn trots dat deze bedrijven verbonden zijn aan onze website en ons het vertrouwen geven om een goed en snel bereikbaar medium te runnen. Hopelijk blijven deze bedrijven ook de komende jaren Amateurvoetbaleindhoven trouw. 

Blatter Legal
Blatter Legal is ondertussen een aantal jaren verbonden aan Amateurvoetbaleindhoven. Eigenaar Frank Blatter is vertrouwd met het amateurvoetbal gezien hij jarenlang in de top van het amateurvoetbal heeft gespeeld.

Blatter Legal is een juridisch adviesbureau voor en door ondernemers.
Blatter Legal staat voor helder juridisch advies tegen betaalbare tarieven. Met gevoel voor commerciële verhoudingen en een no-nonsens aanpak zorgt Blatter Legal voor praktische oplossingen en overeenkomsten op maat. Door onze creatieve en doelgerichte aanpak onderscheiden wij ons van traditionele advocaten. Al meer dan tien jaar adviseren wij ondernemers in elke fase van hun onderneming, met name bij commerciële contracten (zoals samenwerkingsovereenkomsten, franchise- en distributieovereenkomsten en algemene voorwaarden), ondernemingsrecht (zoals overnames, aandeelhoudersovereenkomsten en investering/ financiering), intellectuele eigendom (zoals licentieovereenkomsten, merkbescherming en inrichten website/ webshop) en arbeidsrecht (arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken en strategisch advies). Daarnaast zijn wij voor veel ondernemers hun juridische sparringpartner. Wij laten ons graag door u uitdagen!

Hieronder treft u een greep aan uit de diensten van Blatter Legal die voor u als klant van De Franchise Adviseur mogelijk interessant zijn:

> Bescherming merk/know how en exploitatie
> Oprichten/Structureren
> Arbeid
> E-Commerce
> In- en verkoop
> Huur/vastgoed
> Investering en overname
> Financiering
> Participatie
> Productie
> Service
> Franchise/distributie/agentuur

U kunt vrijblijvend contact met Blatter Legal opnemen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.
Telefoon: 040 - 248 1881 E-mail: info@blatterlegal.com

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?