Adverteerder uitgelicht: Accres HR Solutions BV

Deelacties:

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen eromheen hebben een enorme impact gehad op allerlei vlakken van de maatschappij. Zo ook voor de sport in het algemeen, waaronder het amateurvoetbal. Wij van Amateurvoetbaleindhoven zijn dagelijks bezig om de site te voorzien van nieuwsfeiten, interviews en gerichte informatie waardoor de bezoeker ook in de afgelopen periode, op de hoogte is gebleven.

Amateurvoetbaleindhoven staat voor kwaliteit en snelle berichtgeving. Ook onze adverteerders staan voor kwaliteit. Zonder adverteerders kunnen wij geen kwaliteit bieden.

De komende periode komen al onze adverteerders voorbij, die met een reclamebanner op Amateurvoetbaleindhoven staan vermeld. We zijn trots dat deze bedrijven verbonden zijn aan onze website en ons  het vertrouwen geven om een goed en snel bereikbaar medium te runnen. Hopelijk blijven deze bedrijven ook de komende jaren Amateurvoetbaleindhoven trouw. 

Accres HR Solutions
Accres is je betrouwbare partner voor het vinden van tijdelijk of vast werk! Onze aanpak kenmerkt zich door onze persoonlijke betrokkenheid en jarenlange ervaring.

Zoek jij als ondernemer een bedrijf dat met je meedenkt om goede medewerkers te vinden?
Dan ben je bij Accres aan het juiste adres. Tenminste, als je persoonlijk contact, kennis van de regionale arbeidsmarkt en veel ervaring belangrijk vindt. Als we kwaliteit willen leveren, dan is kennis de basis. Accres investeert graag in scholing en dus in de individuele ontwikkeling van jouw werknemers. Dit gebeurt in nauw overleg met jou als opdrachtgever... Maatwerk dus.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met perspectief?
Bij de Accres vestigingen in Deurne en Someren kun je terecht voor een groot aanbod aan vacatures in de regio. En eind oktober opent de nieuwe vestiging in Valkenswaard. In tegenstelling tot veel andere bureaus, gaat Accres naast tijdelijke banen ook op zoek naar een baan voor de toekomst. Je kunt dus ook vast Accres in dienst treden! Met een persoonlijke aanpak streeft Accres ernaar om binnen afzienbare tijd jouw droombaan vinden! 

Accres wil je graag uitnodigen om samen de diversiteit aan mogelijkheden te bespreken.

 

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?