ACHT - EMK: 7-0

Acht begon zeer sterk aan deze wedstrijd wat al snel resulteerde in 2 doelpunten. Eerst was het al na 4 min. Sander v/d Heuvel die uit een voorzet van Timo Verhagen kon binnen tikken 1-0. 5 min. later was het Mathijs Huising die zich handig vrij maakte van zijn directe tegenstander en de 2-0 kon aantekenen. Het duurde tot de 37e min. toen Niels Versantvoort weer Sander v/d Heuvel diep stuurde die beheerst de bal langs keeper Robin Verhoeven kon binnen schieten 3-0. Dit was tevens de ruststand.

Ook in de 2e helft kwam Acht weer sterk uit de startblokken. In de 53e min. en 68e min. was het Timo Verhagen die 2x succesvol kon afronden op aangeven van Melvin v/d Groen en Lucas Overdevest 5-0. In de 79e min.  was het Melvin v/d Groen die met een afstandschot vanaf 20 meter strak in de hoek de 6-0 kon aantekenen. In de allerlaatste minuut bepaalde Sander v/d Heuvel  met zijn 3e treffer de eindstand 7-0.

Acht - EMK: 7-0 (verslag EMK)
Voorafgaand aan de wedstrijd waren de verwachtingen aan EMK-zijde niet al te hoog. Al snel in de wedstrijd werd duidelijk dat Acht verder is dan EMK wat al in de 4e- en 9e minuut resulteerde in een 2-0 voorsprong. EMK kon daar niet heel veel tegenover stellen (al had het het geluk niet aan haar zijde dat een overtreding binnen de 16-meter niet werd bestraft), en nog voor rust besliste Acht feitelijk de wedstrijd met een 3-0 ruststand als resultaat.

De tweede helft was een formaliteit waarbij de wedstrijd resulteerde in één richtingsverkeer richting het doel van EMK, waarbij EMK slechts toekwam aan het uitverdedigen en beperken van de schade. Er vielen door foutjes achterin nog enkele tegentreffers te noteren, waarbij de werkelijke schade het uitvallen van Alex van Otterdijk (liesblessure) en de 2e gele/rode kaart van Teun Vereijken richting volgende week tegen Woenselse Boys betekende. Eindstand 7-0.