ZSC - HMVV: 2-1

ZSC moest winnen om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

De eerste helft was een gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer.

In de 9e minuut een grote kans voor HMVV maar de bal kwam recht in handen van Jeroen v/d Boomen. Een minuut later was ZSC gevaarlijk met een kopbal van Gijs v/d Boomen maar ook hier recht in de handen van de doelman. In de 28e minuut soleerde Gijs v/d Boomen door de verdediging en gaf de bal panklaar aan Lars Heesakkers die simpel voor de 1-0 zorgde. ZSC had niet lang plezier van de voorsprong want 2 minuten later was het alweer gelijk. Na een snelle aanval kwam Bart van Limpt vrij voor de uitlopende ZSC keeper maar in plaats van zelf te schieten gaf hij d bal aan Roy van Strijdhoven die de bal in het lege doel deponeerde. Inde 39e minuut kwam de bal via-via bij Dirk Hoeks terecht, die keurig op de vrijstaande Juul Huijbers passte. Deze treuzelde echter te lang waarna HMVV de inzet kon blokkeren.

Na de thee een sterker ZSC die vol ging voor de overwinning. Toch kwamen er vooralsnog geen grote kansen. In de 56e minuut was Gijs v/d Boomen niet alert genoeg om een voorzet van Dirk Hoeks te verzilveren. In de 68e minuut kwam ZSC goed weg toen een laag genomen corner door iedereen gemist werd. In de 78e minuut was het dan eindelijk raak voor ZSC. Uitblinker Lars Heesakkers speelde zijn man uit en dicht bij het doel schoot hij via de handen van de doelman raak. Nu zette KMVV aan voor de gelijkmaker en in de 88e minuut maaide een speler van HMVV over de bal in kansrijke positie. Invaller Bas Veraa had in de laatste minuut de wedstrijd in het slot kunnen gooien maar zijn schot schuin voor het doel belandde in et zijnet.