Woenselse Boys - Hoogeloon: 3-0

Woenselse Boys begon sterk aan de wedstrijd, de eerste kans werd nog gemist, via de lat kwam de bal terug in het spel. Aan de andere kant was Hoogeloon via een aantal corners dreigend maar tot echte kansen kwam het niet. Na een goede individuele actie van L. Geurts kwam Woenselse Boys op 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Na rust een aanvallender Hoogeloon, dit leverde direct een grote kans op maar werd naast geschoten. Een uitval van Woenselse Boys werd goed uitgespeeld en binnengewerkt door G. Vermeulen. Hoogeloon bleef de aanval zoeken maar het was Woenselse Boys die gevaarlijk was. Dit leverde uiteindelijk ook de 3-0 op door L. Geurts.

Een terechte overwinning van Woenselse Boys tegen de koploper.

Hoogeloon lijdt pijnlijke nederlaag bij Woenselse Boys (verslag Hoogeloon)
Op donderdag behaalde Hoogeloon nog een zwaar bevochte overwinning op ZSC, waarna men op zondag moest aantreden tegen Woenselse Boys. Het was duidelijk dat Hoogeloon niet in goeden doen was en dat de thuisclub juist een van zijn beste wedstrijden speelde. Nadat de Boys vlak voor rust op voorsprong kwamen, leek Hoogeloon in het begin van de tweede helft op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar na de 2-0 was het vertrouwen op een goede afloop helemaal zoek.

Vanaf het begin speelde Hoogeloon te mat en al snel was de eerste goede kans voor de thuisclub. In eerste instantie redde de doelman nog, waarna in de rebound de bal tegen de lat ging. Even later schoot Niek v/d Broek goed in, maar ook de doelman van de thuisclub bracht redding. Met een paar goede aanvallen begon het ergens op te lijken. Een schot van Sjoerd de Laat ging via de doelman over. In het verdere verloop van de eerste helft viel er niet veel te beleven, tot een paar minuten voor rust toen Luc Geurts met een strak schot laag in de hoek de Hoogeloonse doelman kansloos liet.

Het begin van de tweede helft zag er veelbelovend uit. Hans v/d Heijden, ingebracht voor Niek v/d Broek leek een versterking. Deze eerstgenoemde kapte al snel de tegenstander aardig uit, maar schoot vervolgens uit kansrijke positie net naast. Tom de Laat schoot even later voorlangs. In de 60ste minuut viel de 2-0. Na een dieptepass schoot Geert Vermeulen raak en leek de wedstrijd beslist. Hoogeloon had steeds meer moeite om er uit te komen en de thuisclub werd bij herhaling gevaarlijk. In de 72ste minuut viel definitief de beslissing toen Luc Geerts er 3-0 van maakte.

Hoogeloon zal de accu bij moeten laden om zaterdag thuis tegen Bergeijk voor een goed resultaat te kunnen zorgen.