Voor Hoogeloon en Riethoven wacht kampioenschap

Deel dit bericht via:


4F
Hoogeloon kan zondag thuis tegen directe concurrent Vessem de titel veroveren in de 4e klasse F. Met een voorsprong van 10 punten hebben de manschappen van Nik Bierens voldoende aan een gelijkspel. Uitgerekend tegen de buurman kan Hoogeloon historie schrijven door te promoveren naar de 3e klasse. Op woensdag 1 mei volgt een uitgebreide voorbeschouwing op deze wedstrijd.

5E
Riethoven kan zondag in de thuiswedstrijd tegen DOSKO’32 officieel kampioen worden in de 5e klasse E. Mocht De Weebosch aanstaande donderdag 2 mei in het inhaalduel bij Terlo punten verspelen dan is het kampioenschap voor Riethoven donderdag al een feit. Maar gezien de krachtsverschillen tussen beide ploegen gaat men ervan uit dat De Weebosch de drie punten gaat bijschrijven.

Riethoven, dat vanaf dag één de ranglijst aanvoert heeft slechts 1 duel verloren, speelde 3 keer gelijk en won 18 van de 22 gespeelde wedstrijden tot nu toe. Voor de clash tegen De Weebosch -in het paasweekend- was er nog van alles mogelijk. In de thuiswedstrijd op paaszaterdag kwam de ploeg van scheidend coach Stephan de Graef niet verder dan een 0-0 gelijkspel, maar op paasmaandag liet Riethoven zien dat het terecht het kampioenschap gaat opeisen. In de uitwedstrijd werd De Weebosch met 0-3 nederlaag aan de kant gezet. 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?