Voetbalvereniging DOSL viert haar 90-jarig jubileum

Deel dit bericht via:


Vanzelfsprekend wil de club dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit jubileum wordt gevierd op donderdag 30 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni. Er is een prachtig programma voor deze 3 dagen, met voor iedereen wat wils.

Donderdag 30 mei
Het jubileumfeest begint met Super Thursday. Deze dag zal van 13.00 tot 18.00 uur in het teken staan van de DOSL-jeugd. Het sportpark is, verdeeld over 2 complete voetbalvelden, ingericht met de meest uiteenlopende spellen (grote luchtkussens, bubble-voetbal, stropdas schieten etc.) , hindernissen, kortom teveel om op te noemen. Tevens is het kunstgrasveld deze middag het domein van een heuse pannakoning!

Zaterdag 1 juni
Overdag is het sportpark van DOSL het toneel van de KNVB Jeugd Bekerfinales. In totaal worden zo’n 18 wedstrijden gespeeld in de verschillende leeftijdsklassen van JO13 tot en met JO19. De laatste wedstrijden zullen rond 18.00 uur gespeeld zijn.
Aansluitend is er in de grote feesttent op ons sportpark een fantastische feestavond. Om 19.30 uur is de aftrap met de trekking van de loterij en de line-up voor deze feestavond is Guarantee en Gunza. Dat wordt dus knallen!

Zondag 2 juni 2019
Na deze geweldige feestavond sluit het programma op zondag 2 juni van 13.00 tot 17.00 uur af met een informele receptie voor alle (oud-)leden, sponsors, oud-trainers en genodigden. Verder is er een doorlopende tentoonstelling van 90 jaar DOSL historie.Tevens zullen we met alle leden van DOSL, zowel jong als oud, een gooi doen naar het (officieuze) wereldrecord Latjetrappen. Dit zal zijn van 14.00 tot 14.30 op onze sportvelden.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?