UNA, RKSV Heeze, Mierlo Hout en Gemert starten seizoen met KNVB Beker

Deel dit bericht via:


De eerste voorronde van de KNVB Beker staat dit weekeinde op het programma. Vier amateurclubs uit de regio hopen zich te plaatsen voor de tweede ronde, waardoor er een kans bestaat op een wedstrijd tegen een profclub uit het betaalde voetbal.

UNA gaat op bezoek bij Sparta Nijkerk wat dit seizoen uitkomt in de Derde Divisie A (zaterdag). Het is voor de ploeg van Ger Demin gelijk een graadmeter hoe UNA er voor staat richting de eerste competitiewedstrijd tegen Blauw Geel’38, die op zaterdag 24 augustus op het programma staat .

RKSV Heeze gaat op bezoek bij Hoofdklasser FC ’s-Gravenzande. Een pittige klus voor de ploeg van nieuwe trainer Ronald Tielemans. Gaat RKSV Heeze weer voor stunt zorgen in het bekertoernooi? RKSV Heeze is in deze ronde beland doordat het afgelopen seizoen de finale bereikte van het Districtsbekertoernooi.  

Mierlo Hout speelt een thuiswedstrijd tegen Flevo Boys. Ook voor Mierlo Hout wordt het een zware klus om de ploeg uit Emmeloord van de volgende ronde af te houden. Maar de ploeg van Raymond Koenraadt heeft wel de kwaliteiten om de Hoofdklasser mogelijk te verassen.

Tot slot gaat promovendus Gemert uit de Derde Divisie op bezoek bij ODIN’59. De ploeg uit Heemskerk komt net als Sparta Nijkerk uit in de Derde Divisie A (zaterdag). Ook voor Gemert geldt dat deze wedstrijd een goede maatstaf is hoe de ploeg er voor staat richting de eerste competitiewedstrijd.

Programma zaterdag 17 augustus:
14.30 u: ODIN'59 - Gemert
14.30 u: FC ’s-Gravenzande - RKSV Heeze
15.00 u: Sparta Nijkerk - UNA
18.00 u: Mierlo Hout - Flevo Boys

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?