Tweede periode: Beslissingen in 1D en 4F

Deel dit bericht via:


Geldrop in wachtkamer
Geldrop staat in de tweede periode bovenaan met 19 punten uit 9 gespeelde wedstrijden. Naaste belagers zijn EHC (8-17), Chevremont (8-16) en ZSV (7-14). 

Geldrop is uitgespeeld in de tweede periode. EHC en Chevremont treffen elkaar aanstaande zondag in de laatste wedstrijd in deze periode. EHC kan Geldrop voorbij streven maar de Limburgers hebben de eerste periodetitel al op zak waardoor de nummer twee automatisch de periodetitel overneemt. Dus in theorie kan alleen Chevremont naast en ZSV eventueel voorbij Geldrop eindigen. Chevremont moet dan wel met twee doelpunten verschil winnen van de koploper gezien het een slechter doelsaldo heeft (+9) dan Geldrop (+10). ZSV heeft nog twee (uit)wedstrijden voor de boeg en dient deze twee wedstrijden te winnen om voorbij Geldrop te komen. ZSV gaat aanstaande zondag op bezoek bij Veritas en op 5 mei treft het RKSV Heeze. Mocht ZSV zondag al puntverlies leiden dan is de kans groot dat Geldrop de tweede periodetitel pakt. Mocht ZSV zondag winnen bij Veritas dan valt de beslissing pas op 5 mei. Dus is het voor de ploeg van Pierre van den Eeden afwachten wat er zondag allemaal gaat gebeuren.

Vessem heeft het veroveren van tweede periodetitel in eigen hand
Vessem en Waalre gaan waarschijnlijk samen uitmaken wie er met de tweede periodetitel vandoor gaat, De Raven zit op vinkentouw.

Met nog twee wedstrijden voor de boeg wordt aanstaande zondag bekend wie de titel gaat binnenhalen. Hoogeloon staat bovenaan in de deze periode en mocht het de uitwedstrijd tegen SDO’39 winnend afsluiten dan eist Hoogeloon –na het winnen van de eerste periodetitel- ook de tweede periodetitel op. Deze gaat dan over naar de nummer twee in de ranglijst. Vessem (7-16), Waalre (7-15) en De Raven (7-14) gaan uitmaken wie dan de periodetitel gaat veroveren. Vessem heeft dus alles in eigen hand, de ploeg van Waldo van den Besselaar gaat donderdag 25 april op bezoek bij SDO’39 en krijgt op zondag 28 april Nieuw Woensel op bezoek. Waalre treft op 25 april Nieuw Woensel en op 28 april Woenselse Boys, beide wedstrijden worden op sportpark 'Hoeveland' gespeeld. De Raven maakt nog een kleine kans mochten beide ploegen punten verspelen.

BAVOS bij overwinning zeker van 2e periodetitel
BAVOS kan op donderdag 25 april in de uitwedstrijd tegen Eli de tweede periodetitel veroveren. De koploper heeft twee punten voorsprong op de nummer twee SV Brandevoort. Bij een overwinning is het zeker van de titel.

Hieronder een overzicht periodetitels
1C
1e periode: Juliana’31
2e periode: Nemelaer of SV TOP

1D
1e periode: EHC
2e periode: Geldrop, Chevremont of ZSV

2F
1e periode: FC Eindhoven/av
2e periode: RKVVO

3D
1e periode: SBC
2e periode: Sparta’25

4F
1e Periode: Hoogeloon
2e periode: Vessem, Waalre of De Raven

4F (ZII)
1e periode: Stiphout Vooruit
2e periode: BAVOS, Brandevoort of RKPVV

5E
1e periode: Riethoven
2e periode: SVSH of De Weebosch

5E (ZII)
1e periode: SPV

 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Dennis
24 april 16:21
Is het niet zo dat wanneer de periode winnaar al een periode heeft of kampioen wordt, de periode doorschuift naar de hoogst geplaatste ploeg van de algehele ranglijst?