Sparta’25 pakt titel na nederlaag Valkenswaard

Deel dit bericht via:

Onverwacht maar niet minder mooi, gezien SV Valkenswaard met 2-1 onderuit ging bij Hapert. Deze titel gaat terecht naar Sparta'25. De ploeg van Patrick Methorst was de meest constante ploeg in de strijd om het kampioenschap. Na tien jaar mag de ploeg uit Beek en Donk weer eens een kampioenschap vieren.
Een aantal weken geleden kon Sparta’25 in de thuiswedstrijd tegen naaste concurrent Valkenswaard al een behoorlijk gat slaan, maar toen gingen de groenwitten met 0-1 onderuit. Maar na deze nederlaag maakte Sparta’25 geen enkele fout meer en zag de voorsprong oplopen naar vijf punten. Vandaag moest het met deze voorsprong  aantreden  tegen de amateurs van PSV dat na de winterstop in slechte doen is en al enkele pittige nederlagen leed. Ook vandaag ging de ploeg van Stephan Wijlaars diep door het stof.  De koploper walste over de thuisploeg heen en won eenvoudig met 0-4.

Dat Valkenswaard vervolgens ‘geheel onverwacht’ onderuit ging bij Hapert was leuke verrassing voor de ploeg van Patrick Methorst. Voor de Bosuilen rest de nacompetitie. De ploeg van trainer Peer van Kemenade - nu tweede - wint óf de derde periode óf neemt de periodetitel van SBC over, als de Son en Breugelnaren toch nog over Valkenwaard zouden wippen op de ranglijst. 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?