Roy Vermeulen, Wiljan v Vijfeiken en Jeroen Hakkens opgenomen in de ‘Wall of Fame’

Deel dit bericht via:

Onder toeziend oog van ex-internationals, ex-bondscoaches en de trouwste Oranjesupporters, is vandaag op de KNVB Campus de Oranje Wall of Fame onthuld. Alle 1356 ex-internationals die sinds de allereerste interland op 30 april 1905 voor Oranje zijn uitgekomen hebben een speciaal plekje gekregen op de Oranje Wall of Fame.

Iedere ex-international of ex-bondscoach die actief was voor het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen of de A-zaalvoetbalteams (mannen en vrouwen) is terug te vinden in de vorm van een metalen schildje met zijn of haar naam daarin gegraveerd. Bondscoaches Ronald Koeman (Nederlands elftal), Sarina Wiegman (OranjeLeeuwinnen) en Max Tjaden (Zaalvoetbalteam mannen) onthulden samen met illusionist Niels Houtepen de Oranje Wall of Fame.

Daar staan ook de ex zaalvoetballers Roy Vermeulen uit Eindhoven, Wiljan van Vijfeiken uit Heeze, Jeroen Hakkens uit Eersel en Jan de Jong uit Beek en Donk, zij kwamen in verleden een aantal keren uit voor Nederlands zaalvoetbalteam. Daarnaast staat ook Tim van den Akker uit Geldrop op de Wall of Fame. Van den Akker is momenteel actief voor FC Eindhoven. 

Oud zaalvoetballer Roy Vermeulen, die o.a. uitkwam voor KW Ritmo is trots op deze erkenning: “Dit was een heel speciaal gevoel voor mij. Een bijzondere waardering die ik met oude bekenden heb mogen delen . We hebben de herinneringen opgehaald waar we met zijn allemaal toch trots op mogen terugkijken. Dit met een beloning op de Wall of Fame. Als ik er nu over nadenk en bij stil sta dan kan ik terugkijken op een hele mooie carrière.”

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Michel
01 mei 21:02
Ik kan zo nog een aantal Eindhovenaren opnoemen maar helaas noemen jullie die niet :-(