RKVV Bergeijk verzekerd van nacompetitie

Deel dit bericht via:

 

3e periode
Bergeijk staat bovenaan in de 3e periode met drie punten voorsprong op  Woenselse Boys en de Raven.  De strijd in deze periode is dus nog niet gestreden.  Maar gezien Bergeijk na Vessem (wat al in bezit is van de 2e periodetitel) zeker als hoogste in de ranglijst gaat eindigen neemt Bergeijk (wat nog niet in bezit is van een periodetitel) de eerste periodetitel over van Hoogeloon.   

Spannend slot
Of Bergeijk nu de 3e periodetitel pakt of de eerste periodetitel van Hoogeloon overneemt maakt voor de twee ploegen die op vinkentouw zitten, Woenselse Boys en De Raven, niet uit.  Woenselse Boys en De Raven staan beide op 41 punten in de competitie en staan ook in de 3e periode op gelijke hoogte  met 16 punten. Woenselse Boys heeft een in beide standen wel een beter doelsaldo.  

Uitgerekend in de laatste wedstrijd treffen beide ploegen elkaar op het sportpark van De Raven.  Een gelijkspel is voor de Eindhovenaren voldoende om een plaatsje in de nacompetitie te veroveren. Bij een overwinning van De Raven gaat de ploeg van scheidend coach Jan Willen van Doesburg de nacompetitie in.

Deurne gaat nacompetitie in
Na de 2-1 thuisoverwinning op SV Venray heeft Deurne de 3e periodetitel veroverd. De ploeg van Jurgen Elbers gaat zich opmaken voor de nacompetitie. 

5e Klasse E
Hulsel en SVSH gaan in de beide de nacompetitie in. Welke verdeling het wordt is nog niet duidelijk. Hulsel en SVSH gaan uitmaken wie de 3e periodetitel pakt of wie als hoogst in de ranglijst de periodetitel van Riethoven overneemt. 

Overzicht periodetitels:

3e Divisie
1e periode: TEC
2e periode: OSS'20

Hoofdklasse B 
1e periode: Halsteren

1C
1e periode: Juliana’31
2e periode: SV TOP
3e periode: Nemelaer

1D
1e periode: EHC
2e periode: ZSV
3e periode: Deurne

2F
1e periode: FC Eindhoven/av
2e periode: RKVVO

3D
1e periode: SBC
2e periode: Sparta’25

4E
1e periode: RKSVO
2e Periode: ONDO
3e periode: RKMSV

4F 
1e Periode: Hoogeloon
2e periode: Vessem

4F (ZII)
1e periode: Stiphout Vooruit
2e periode: BAVOS

5E 
1e periode: Riethoven
2e periode: De Weebosch

5E (ZII) 
1e periode: SPV
2e periode: HVV Helmond

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?