RKSV Heeze bereikt finale Districtsbeker.

Het eerste half uur waren de teams aan elkaar gewaagd, waarbij de thuisclub een paar goede kansen kreeg. Na een half uur spelen kwamen de gasten op voorsprong. Een hoekschop werd teruggelegd op Sem van der Pijl, die de 0-1 binnentikte. Lang konden de gasten niet van de voorsprong genieten, want twee minuten later bracht Ivo Moerenhout beide partijen weer op gelijke hoogte: 1-1, dat tevens de ruststand

In de tweede helft hielden de beide teams elkaar nog steeds goed in evenwicht. Heeze kreeg de eerste goed kans om op voorsprong te komen, maar de bal rolde traag voor het doel langs. Ook de bezoekers kregen kansen, waar de bal bij een doelpoging op de paal belandde.
In de laatste 10 minuten overklaste Heeze de  bezoekers. In de 84e minuut zorgde Jeroen van Seggelen via de binnenkant van de paal voor de 2-1 en drie minuten later ging Ivo Moerenhout alleen op de doelman af zorgde met zijn tweede voor de 3-1. In de blessuretijd maakte Jorg van Galen het feest compleet toen hij de 4-1 tegen de touwen schoot. Na het eindsignaal van de scheidsrechter vielen de spelers en de vele opgekomen supporters elkaar in de armen en het was nog lang onrustig in de kantine. Een knappe prestatie voor de ploeg van Marius Methorst

RKSV Heeze  speelt de finale op zaterdag 8 juni op de velden van voetbalvereniging Haarsteeg tegen zaterdag eersteklasser Sliedrecht.