Nick Abrams blijft toch hoofdtrainer van HMVV

Deel dit bericht via:


Persbericht HMVV
Na goed onderling overleg hebben HMVV en trainer Nick Abrams besloten om ook voor volgend seizoen verder te gaan.

Begin februari gaf Nick nog aan na dit seizoen te moeten stoppen. Hij kon het trainerschap niet met zijn nieuwe werksituatie combineren. Dit besluit viel zowel club als trainer zwaar. Zeker omdat de samenwerking van beide kanten erg goed beviel. HMVV is direct daarna een sollicitatieprocedure gestart om de functie van hoofdtrainer voor het komend seizoen in te kunnen vullen. Daarnaast is er door technische commissie en trainer gekeken of er toch geen oplossing te vinden is om Nick nog een seizoen aan de club te kunnen binden. En zo zijn club en trainer alsnog tot een akkoord gekomen.

Nick zal volgend seizoen de training van donderdag verzorgen en de eindverantwoordelijke zijn op zondag. De trainingen van dinsdagavond worden door de club intern verzorgd. Een oplossing waar zowel club als trainer erg tevreden over zijn. Op dit moment speelt HMVV nog voor lijfsbehoud in klasse 4f.

De carrousel is bijna rond. Alleen RKSV Sterksel en RPC hebben nog geen nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het nieuwe seizoen.
Klik hier
voor het totaaloverzicht

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?