Koen van der Heijden stopt einde seizoen bij Unitas'59

Deel dit bericht via:

 

Persbericht Unitas'59

'Tijd om ergens anders verder te ontwikkelen’

Na drie seizoenen als hoofdtrainer van SV Unitas’59 gaat Koen van der Heijden aan het einde van het lopende seizoen afscheid nemen van de vereniging, waar hij zijn trainerscarrière is begonnen.  Aan het begin van het seizoen 2018/2019 is al de verwachting uitgesproken door Koen, dat dit zijn laatste seizoen zou worden. Afgelopen zondag heeft hij dit ook kenbaar gemaakt bij het bestuur en Hoofd Technische Zaken. De selectie is voorafgaand aan de training geïnformeerd. Betekent dat Unitas voldoende tijd heeft (en neemt) om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2019/2020.

Koen gaat de vereniging verlaten met een mooie ‘Palmares’ op zak. Een ongeslagen kampioenschap en promotie naar de derde klasse, een top 5 klassering in het eerste jaar in de derde klasse en een redelijke start in het lopende seizoen. Aan het eind van dit seizoen is het langzaam aan tijd om elders verder door te ontwikkelen.

Koen: ‘Ik ben Unitas dankbaar dat ik mijn trainers loopbaan kon starten bij de grootste amateurvoetbalvereniging van Eindhoven. Ik kijk terug op een leerzame en plezierige periode.’

Bij Unitas heeft Koen – volledig in lijn met het vastgestelde technische beleid – de selectie verzorgd en aantrekkelijk laten voetballen, met een prima opbouw en goed positiespel. Het bestuur respecteert Koen zijn besluit en wenst hem al alle succes toe in zijn verdere trainers loopbaan, echter voor nu concentreren we ons op het lopende seizoen met Koen als hoofdtrainer!

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?