Henri Houben verlaat FC Cranendonck. Roy Manders verlengt bij SV Lieorop

Deel dit bericht via:


FC Cranendonck en Henri Houben stoppen na 3 succesvolle jaren
(Persbericht FC Cranendonck)
Henri Houben (51) stopt aan het einde van dit seizoen in goed onderling overleg als trainer bij FC Cranendonck. We kijken samen terug op 3 succesvolle jaren, waarin Henri Houben de jonge gretige groep zowel technisch als tactisch naar een hoger niveau heeft gebracht. De groep is van onderkant middenmoot doorgegroeid met als hoogtepunt de periodetitel en promotiewedstrijden uit het afgelopen seizoen.

Dit seizoen staat Fc Cranendonck tot nu toe in de top 5, dit ondanks het feit dat enkele basisspelers hoger zijn gaan voetballen. Dit is uitstekend opgevangen door het optimaal ruimte geven voor het inpassen van talentvolle jeugdspelers.

Henri gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging en FC Cranendonck gaat op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor de selectie. Kandidaten kunnen zich melden bij Leo van de Vorst via leo@proven.nl.

Bestuur FC Cranendonck

Contractverlenging Roy Manders
(Persbericht SV Lierop)
SV Lierop heeft het contract met hoofdtrainer Roy Manders met één jaar verlengd.

Roy is bezig aan zijn eerste seizoen bij de SV en heeft aangegeven het prima naar zijn zin te hebben in Lierop. Ook vanuit de Technische Commissie, het hoofdbestuur en de spelersgroep is er volle tevredenheid over de samenwerking.

SV Lierop is zeer verheugd dat Roy ook in het seizoen 2019-2020 aan het roer staat bij SV Lierop! Hoofdbestuur SV Lierop 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?