Guillaume van Wilgen en Brabantia per direct uit elkaar

Deel dit bericht via:


Persbericht Brabantia

Onze hoofdtrainer Guillaume van Wilgen heeft al een poosje geleden ons als bestuur gevraagd om te komen tot ontbinding van zijn nog tot de komende zomer lopende contract. 

Reden hiervoor is dat hij mede vanwege zijn eigen onderneming vanaf 1 november a.s. een deelopleiding in de avonduren moet gaan volgen, terwijl deze was voorzien voor een aantal uren overdag. Hierdoor is Guillaume voor de rest van dit lopende seizoen niet meer in de gelegenheid om op dinsdag en donderdag training te kunnen geven aan de selectie van Brabantia. Het bestuur betreurt dat er een einde komt aan een prettige en positieve samenwerking, maar begrijpen dat deze stap voor Guillaume belangrijk en onverwachts is en moeten dit respecteren. Dit alles is allemaal in goed en open overleg gegaan en Guillaume vindt dit uiteraard ook vervelend. Wij bedanken Guillaume voor zijn tomeloze inzet bij onze club, zijn oprechtheid en eerlijkheid en wensen hem veel (sportief) succes voor de nabije toekomst.


Omdat wij al eerder door Guillaume keurig op de hoogte waren gesteld, zijn wij de op de achtergrond actief op zoek gegaan naar een nieuwe en passende hoofdtrainer. Inmiddels, na diverse gesprekken, zijn wij tot een akkoord gekomen met een nieuwe trainer. We hebben deze week als bestuur van VV Brabantia de volledige staf rondom de hoofdselectie en de spelersgroep persoonlijk op de hoogte gesteld van het onverwachte stoppen van Guillaume en de directe aanstelling van Maurice Verberne. Maurice is iemand die wij ook al lang kennen en hij was ook direct enthousiast om deze uitdaging aan te gaan.

Namens het Bestuur van VV Brabantia te Eindhoven

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?