Goeran van den Heuvel en RPC definitief uit elkaar

Deel dit bericht via:


Persbericht RPC:

Begin april van dit jaar heeft Goeran van den Heuvel in overleg met het bestuur van RPC Eindhoven tijdelijk zijn werkzaamheden, in de vorm van een time-out,  neergelegd vanwege privéomstandigheden. Goeran gaf destijds aan niet te weten hoelang de periode zou gaan duren waarin hij voor zichzelf de rust wilde vinden om weer met volle overgave zich te gaan wijden aan zijn passie: voetbal.

Inmiddels is gebleken dat dit traject ingrijpender is dan vooraf gedacht en dat de afgesproken periode tot aan het einde van het seizoen niet voldoende is.  In een gesprek met een afvaardiging van het bestuur van RPC heeft Goeran zelf aangegeven dat hij zich nog steeds niet in staat acht om zijn rol als hoofdtrainer weer op te pakken in het nieuwe seizoen, zoals hij dat zelf wil, met passie, focus, enthousiasme en overgave.
Vandaar dat hij heeft aangegeven aan het einde van het seizoen te willen stoppen als hoofdtrainer van RPC en de tijd te nemen om zich volledig op zijn herstel te richten. Bovendien wil hij de club ook de vrijheid geven om nu nog tijdig om zich heen te kijken om een passende oplossing te vinden voor het komende seizoen.

RPC betreurt de ontwikkelingen enorm, maar heeft groot respect en begrip voor de beslissing die Goeran heeft genomen in het belang van zichzelf en de club.  De eerste prioriteit is nu, volgens de club, de zaken netjes met Goeran af te handelen en zich dan te gaan bezinnen over diens opvolging.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?