FC Eindhoven(zaal) onderuit bij HOVOCUBO

FC Eindhoven is na twee competitiewedstrijden nog steeds puntloos. Na de thuiswedstrijd tegen landskampioen 't Knooppunt ging de formatie van Jan Vogels ook onderuit bij de nummer drie van het afgelopen seizoen HOVOCUBO.

HOVOCUBO liet de gehele wedstrijd zien over meer kwaliteiten te beschikken dan de Eindhovenaren en nam al snel een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust kwam FC Eindhoven nog terug door een doelpunt van Tim van den Akker. Na rust gaf Jorg van Galen FC Eindhoven nog hoop op een goed resultaat. Maar HOVOCUBO schakelde een tandje bij en liep uiteindelijk uit naar een 5-2 overwinning.

Volgende week zaterdag wacht FC Eindhoven weer een zware dobber want dan komt het ongeslagen Groene Ster op bezoek in Eindhoven.