FC Eindhoven - FC Dordrecht 16 aug. (Gratis toegang kinderen t/m 15 jaar)

Deel dit bericht via:

Vrijdag 16 augustus is het weer tijd voor de aftrap van je weekend bij FC Eindhoven! De mannen van Ernie Brandts nemen het op tegen FC Dordrecht. Tijdens deze wedstrijd geldt een speciale actie op de publiekstribune: kinderen t/m 15 jaar gratis toegang! 

Het stadion is vanaf 18.30 uur geopend. Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen kinderen voetballen op een pannaveldje in het Jan Louwers Stadion en zal Koos van Balon in het supportershome voor vertier zorgen! 

Let op! Zorg wel dat je in bezit bent van een ticket! Ook voor kinderen t/m 15 jaar is een ticket nodig. Deze zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets of aan de kassa!

Oud-voorzitter Chris Aelberts heeft voor de oudere supporters (18+) met een seizoenkaart een verrassing in Café 1909! Nog geen seizoenkaart? Zorg dan dat je er op tijd bij bent en bestel deze via FC-Eindhoven.nl/fanbox.

Tot vrijdag in het Jan Louwers Stadion!

FC Eindhoven wint eerste competitie wedstrijd!
Vrijdag 12 augustus stond de eerste wedstrijd van de Keuken Kampioen Divisie  op het programma. Dit jaar opende FC Eindhoven het seizoen op bezoek in Nijmegen bij NEC. In Stadion De Goffert werd het na negentig minuten strijdlustig voetbal 1-2 met als uitblinker Branco van den Boomen. Hij wist tweemaal te scoren voor FC Eindhoven in de wedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. 

Een goed begin van dit seizoen!

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?