Div. aanvragen clubs o.a: RKDSV en SSS zoeken trainers, SBC A-spelers.

Deel dit bericht via:

Klik hier voor alle openstaande vacatures

RKDSV zoekt voor seizoen 2019-2020 trainers voor het 2e elftal en JO19-1
RKDSV  is voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar enthousiaste en ambitieuze trainers voor het 2e elftal en JO19-1.

De taken
* verzorgen van 2 trainingen per week, in samenspraak met de trainer van het 1e elftal, en het coachen van het team op zaterdag (JO19-1) of zondag (2e elftal).

* regulier overleg met de TC en staf van de overige selectieteams

* bewerkstelligen van een goede sfeer in een veelzijdige en jonge groep

* uitdragen van een herkenbare speelwijze

*  tonen van interesse in en betrokkenheid bij de vereniging

Ons aanbod
Wij bieden gevarieerde en uitdagende functies in een dynamische werkomgeving. Je hebt een medische staf tot je beschikking en onze fantastische accommodatie is onlangs vernieuwd. Daarnaast bieden wij een passende honorering.

Solliciteren
Als een van beide functies je aanspreekt, mail dan je motivatiebrief en CV naar voetbalvereniging RKDSV ter attentie van Ad Schepens (TC).

Het e-mailadres is ad.rkdsv@gmail.com. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ad op telefoonnummer 0653418141

SBC Son en Breugel zoekt A-spelers welke de ambitie en kwaliteit hebben om op Hoofdklasse/4e divisie niveau te spelen.
Spelers welke uitdaging zien in ontwikkeling van eigen kwaliteiten in combinatie met het spelen op hoger nivo.

SBC biedt:
|-Goede opleiding

-Doorstromingsmogelijkheden

-prima faciliteiten

-gezellige sfeer rondom trainingen en wedstrijden

Dus indien je net buiten de boot valt bij de indeling 19-1 van je huidige vereniging of je vindt dat je huidige 19-1 op een te laag nivo speelt, of je zoekt een nieuwe uitdaging, meld je dan bij SBC.

Verdere informatie bij Fred Buijs (06-34198254; email fredbuijs57@gmail.com of William vd Maat email : w.vandermaat@vdmaat.nl

Trainer gezocht voor SSS VR1!
SSS Vrouwen 1 is op zoek naar enthousiaste, betrokken en communicatief vaardige trainer die de kennis en expertise heeft om de SSS Vrouwen 1 op het hoogste niveau mee te laten doen.

Jouw Profiel (Trainer SSS VR1)

Je vertegenwoordigt SSS Klaaswaal en straalt de cultuur van SSS uit.

Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging.

En bent bereid om de jeugd meisjesafdeling te helpen, zowel coaches als spelers.

Minimaal TCII en ervaring als trainer van een vrouwenelftal.

En hebt goede communicatieve vaardigheden voor afstemming met spelers, trainers, leiders, bestuur en andere betrokkenen op de vereniging.

De Damesafdeling van SSS Klaaswaal

SSS is sinds 1 oktober 1920 de Klaaswaalse trots op voetbalgebied en speelt een belangrijke rol in het dorp Klaaswaal en omstreken. Sinds 1964 spelen wij op het huidige complex. Sinds 1995 heeft de vereniging ook een damesafdeling. Deze afdeling is sinds die tijd gegroeid van één meisjes elftal naar twee vrouwen elftallen en meerdere meisjes elftallen. Inmiddels spelen de dames al voor het tweede seizoen achter elkaar in de landelijke Topklasse, het hoogste vrouwelijke amateur niveau van Nederland! Vrouwen 2 speelt momenteel 1e klasse en kunnen zich komende weken veilig spelen.

SSS Vrouwen voetbalt regelmatig zowel vriendschappelijk als in bekerverband tegen clubs uit de Eredivisie Vrouwen. Dit seizoen tegen Excelsior Barendrecht, maar in het verleden tegen ADO den Haag, PEC Zwolle en Heerenveen. Hierdoor heeft SSS een enorme aantrekkingskracht op speelsters uit de Hoeksche Waard en zelfs ver daarbuiten.

Eén van de bekendste speelsters van Vrouwen 1 is natuurlijk Jeanine van Dalen. Jeanine heeft haar hele jeugd bij SSS gespeeld en kwam via ADO de Haag bij het Nederlands Vrouwenelftal terecht, waarvoor ze vele interlands heeft gespeeld. Sinds een aantal jaren is Jeanine weer terug bij SSS en is ze één van de steunpilaren van het elftal.

SSS heeft een goede naam als vereniging, waar plezier hand-in-hand samengaat met prestatie. Zowel de heren als de dames zijn belangrijk voor de club. SSS biedt dan ook de mogelijkheid om te trainen en te voetballen aan zowel jongens, meisjes, heren en dames.

Belangstellenden kunnen zich melden bij de technische commissie van SSS: vrouwenafdeling@sssklaaswaal.nl

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?