Dennis Dekkers nieuwe trainer Best Vooruit

Deel dit bericht via:

Het persbericht dat Dennis Dekkers komend seizoen hoofdklasser vv Gemert gaat verlaten is nog niet droog of het volgende persbericht komt al weer binnen dat Dekkers komend seizoen aan de slag gaat bij Best Vooruit.

Persbericht Best Vooruit
Dennis Dekkers wordt vanaf komend seizoen trainer van Best Vooruit. De huidige, 44 jarige trainer van Gemert kijkt erna uit om samen met de ervaren spelers en de vele jonge spelers van Best Vooruit verder door te ontwikkelen.

Dennis stelt zich hierbij even kort voor aan Best Vooruit:
Als voetballer vrijwel mijn hele leven bij Vlijmense Boys gespeeld, van F1 tot 1e elftal.Tussendoor 1 jaar bij OSC'45 uit Den Bosch en mijn actieve carierre afgesloten bij vv Haarsteeg. Totaal ruim 300 wedstrijden in een 1e elftal gespeeld, waarvan het overgrote deel op 1e/2e klasse nivo.

Mijn trainerscarierre ben ik al vroeg gestart bij de jeugd van Vlijmense Boys, hier 3 jaar de B1 en 1 jaar de A1 getraind. Daarna de gevoelige transfer naar de jeugd van zustervereniging vv Haarsteeg gemaakt, ook hier 4 seizoenen werkzaam geweest, 1 jaar als trainer van de B1 en 3 jaar als trainer van de A1. Vervolgens de overstap naar OJC Rosmalen gemaakt waar mijn carierre in een stroomversnelling in geraakt. Na 2 seizoenen A1 (2e div landelijk), 2 jaar 2e elftal (res hoofdklasse), ruim 1 seizoen assistent trainer (hoofdklasse), uiteindelijk 6 seizoenen hoofdtrainer bij OJC Rosmalen geweest met als hoogtepunt het kampioenschap en promotie naar de huidige 3e divisie. Vorig en huidig seizoen werkzaam als trainer bij VV Gemert, uitkomend in de Hoofdklasse B.

Dennis: "Best Vooruit past voor mij als club prima in dit rijtje. De structuur van de club is goed. Best Vooruit beschikt over een prachtige accommodatie met prima faciliteiten. De jeugd en 2e elftal spelen op een goed (landelijk) nivo, waardoor de doorstroming van eigen jeugdspelers naar de selectie geborgd is. Mijn visie en werkwijze is gebaseerd op het doorontwikkelen van jonge ambitieuze spelers, waarbij de geroutineerde spelers het verlengstuk in het veld moeten zijn. Ik kijk met veel plezier, enthousiasme en ambitie uit naar volgend seizoen en zie het als een mooie uitdaging om met Best Vooruit een stabiele 1e klasser te worden."

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?