De Valk, Spoordonkse B, Nw Woensel degraderen. Oirschot V in nacompetitie

Deel dit bericht via:


1C: Oirschot Vooruit gaat samen met FC Tilburg de nacompetitie in voor klassenbehoud. De ploeg van Piet Drijvers ging in de uitwedstrijd tegen ’t Zand hard onderuit (4-0). Brabantia speelt komend seizoen wederom in de eerste klasse. De Strijpenaren wonnen de uitwedstrijd bij Nemelaer. Dit was uiteindelijk niet meer van belang, aangezien Oirschot Vooruit verloor. 

1D: Het doek is, ondanks een ruime overwinning op Schaesberg (5-0), gevallen voor de De Valk in de eerste klasse D. Er was nog een kleine kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen, maar - zoals enigszins verwacht - won concurrent Bekkerveld het Limburgse onderonsje met Veritas. De Valk keert na tien jaar weer terug naar de tweede klasse.

3D: Ook voor Spoordonkse Boys is het doek gevallen. De ploeg was de afgelopen weken verwikkeld in een tweestrijd met Dommelen wie rechtstreeks zou afdalen naar de vierde klasse. Spoordonkse Boys ging thuis met 1-3 onderuit tegen Unitas'59 en Dommelen won de uitwedstrijd bij SBC met 2-3, waardoor de blauwwitten de nacompetitie ingaan voor klassenbehoud. WODAN gaat Dommelen vergezellen in de nacompetitie. 
SBC, Valkenswaard en PSV/av gaan de nacompetitie in voor promotie naar de 2e klasse. 

4F: Nieuw Woensel keert na negen seizoenen weer terug naar de kelder van het amateurvoetbal. De ploeg van Marcel van de Kamp verloor de laatste wedstrijd van Steensel met 2-3 en concurrent ZSC won de laatste wedstrijd tegen Waalre met 4-3. ZSC gaat de nacompetitie in voor klassenbehoud.
Woenselse Boys, Vessem en Bergeijk gaan de nacompetitie in voor promotie naar de derde klasse. 

 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?