DVS - De Bocht'80: 2-1

De Bocht ’80 net niet tegen DVS; 2-1 verlies

Mark van Dongen zette De Bocht ’80 op voorsprong in de 18de minuut. Door persoonlijke fouten in de verdediging van De Bocht ’80 in de 50ste en 78ste minuut mocht DVS na 90 minuten drie punten bijschrijven en keerde de Bocht ’80 met lege handen huiswaarts.

In de derde minuut een prima aanval van De Bocht ’80 maar de inzet van Elo Turksma was te zacht. Vier minuten later kwam De Bocht goed weg. Een misverstand tussen keeper Desley Fonken en Bart Hermsen resulteerde bijna in een eigen doelpunt. In de 13de minuut een dot van een kans voor DVS die net naast ging. Mark van Dongen stuurde kort daarna Harm van den Bosch de diepte in maar de inzet van Harm was te slap. In de 18de minuut een mooie combinatie van De Bocht ’80 via Elo Turksma en Mark van Dongen die bekwaam door Mark van Dongen werd afgerond; 0-1. Na een half uur spelen schoot Harm van den Bosch een vrije trap net naast en werd een doelpunt van hem afgekeurd wegens buitenspel. Net voor rust een counter van DVS die vakkundig door goalie Desley Fonken werd gered. Ruststand 0-1.

Twee minuten na rust een prima aanval van de Bocht ’80 die door Thanh Nguyen in de handen van de keeper werd geschoten. In de 50ste minuut maakte de verdediging van De Bocht ‘80 een grote fout waarvan DVS dankbaar gebruik maakte; 1-1. In de 54ste zette de ingevallen Tijn van Heertum goed voor op Mark van Dongen die zijn halve omhaal gered zag worden door de keeper van DVS. In de 64ste minuut profiteerde DVS bijna weer van matig verdedigend werk van De Bocht. Een minuut later knalde DVS de bal op de lat. In de 78ste minuut wederom een grote fout in de defensie van de Bocht waarvan DVS profiteerde; 2-1. De Bocht creëerde in de slotminuten nog twee goede kansen via Tijn van Heertum maar de bal wilde er niet meer in. Wederom een nederlaag voor De Bocht ’80. Eindstand 2-1.