Casteren - DVS: 1-0

Deel dit bericht via:

Casteren heeft voor het eerst sinds bijna een maand weer een overwinning behaald. In een wedstrijd met veel fysieke duels werd thuis gewonnen van DVS.

Casteren begon sterk met aanvallen over rechts die enkele mogelijkheden opleverden voor spits Willem van Rijthoven. De beste kans was na een kwartier echter voor Siem van Esch die knap werd vrijgespeeld via een een-tweetje, maar zijn schuiver was een gemakkelijke prooi voor keeper Job Linsen. Vijf minuten later liet DVS zich voor het eerst zien met een snelle counter en een afsluitend schot op de paal. Tegen de rust kwamen de bezoekers sterker aandringen en moest Casteren doelman Johan Boonen enkele keren handelend optreden.

De tweede helft was meer gelijk opgaand, maar het spel was erg onrustig van beide zijden. DVS kreeg in tegenstelling tot de eerste 45 minuten de betere mogelijkheden en in de verdediging verhinderde Luuk van Loenhout ternauwernood enkele vrije schietkansen. De wedstrijd leek dan ook op een gelijkspel uit te lopen, totdat Willem van Rijthoven vlak voor het einde onreglementair gestopt werd in het strafschopgebied. De terecht toegekende penalty werd onberispelijk binnengeschoten door Pim Smolders.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?