Brabant Sports gaat partnership aan met FC Eindhoven

Deel dit bericht via:

De Blauw-Witten spelen komend seizoen in een gloednieuw thuis- én uitshirt van NIKE. Het thuistenue is vanavond gelanceerd, het uittenue zal binnenkort worden gelanceerd. Ook FC Eindhoven Futsal, FC Eindhoven AV en FC Eindhoven Randstad Academy spelen de komende zes seizoenen met de NIKE swoosh op de borst.

NIKE is een Amerikaans concern opgericht in 1962. De swoosh, het logo, is één van ’s werelds meest herkenbare merktekens.  NIKE is gespecialiseerd in o.a. sportkleding en- schoenen. Onder meer FC Barcelona, Chelsea, PSG en het Nederlands Elftal spelen ook in NIKE-kleding.

Sport 2000 Brabant Sports wordt middels deze overeenkomst Executive Partner van FC Eindhoven. De sportzaak uit Boxtel,  met als eigenaren Bas Bijnen en Joop Seegers, is al jarenlang lid van FCE Connect. Sport 2000 Brabant Sports onderscheidt zich door functionaliteit en gedegen vakkennis.

Daarnaast hecht Sport 2000 Brabant Sports waarde aan persoonlijke aandacht en service. 
FC Eindhoven zal met de nieuwe samenwerking toegevoegd worden aan de indrukwekkende lijst van partners van Sport 2000 Brabant Sports.

FC Eindhoven speelde sinds 2013 in de kleding van JOMA en dankt deze partij voor een prettige samenwerking. Dank voor vertrouwen gaat uit naar NIKE en Sport 2000 Brabant Sports. FC Eindhoven kijkt uit naar een mooi partnership!

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?