Braakhuizen viert 70 jarig bestaan op 17,18 en 19 mei

Deel dit bericht via:

In 70 jaar bestaan is er veel gebeurd, op sportief en maatschappelijk vlak, en de vele successen die behaald zijn. Een hechte club waar hard gewerkt wordt door vele vrijwilligers en een goede sfeer heerst. Op dit moment heeft de club dan ook niet voor niets een ledenaantal van bijna 700 en speelt het eerste elftal verdienstelijk in de 2e klasse.

Op 17, 18 en 19 mei organiseert RKSV Braakhuizen een feestweekend, niet alleen voor leden maar voor iedereen die Braakhuizen een warm hart toedraagt. De club wil in dit bericht dan ook proberen zo veel mogelijk mensen te bereiken en dan speciaal de oud-leden van Braakhuizen, voornamelijk voor de vrijdagavond.

Hieronder het volledige programma 

Vrijdag 17 mei
Vanaf 20.00 uur is er een feestavond met als thema een reünie voor oud-leden en speciaal voor de sponsoren. Sponsoren zijn persoonlijk benaderd, oud-leden wil de club bij deze uitnodigen .
Het wordt een feestavond met DJ Willy en later op de avond een optreden van Henk Bernard.           

Zaterdag 18 mei
Van 11.00 tot 15.00 uur staan er diverse activiteiten gepland voor de gehele jeugdafdeling (o.a. Phoxy, Tetterdeted, blaasvoetbal, springkussens en voetbalslalom).

Vanaf 16.00 tot 18.00 uur spelen de veteranen een wedstrijd en is er een 50-plus toernooi met 6 teams.
Vanaf 20.00 uur is er een feestavond in de kantine voor alle leden, met DJ de Kin en later op de avond een optreden van Stef Ekkel.

Zondag 18 mei
Vanaf 10.00 uur tot 16.30 gewoon competitievoetbal met daarin 4 thuiswedstrijden.
Het eerste elftal speel haar laatste wedstrijd thuis tegen Beerse Boys. 

Vanaf 15.00 uur feest voor de leden met een DJ de Kin en om 19.00 uur een optreden van Django Wagner.

Zoals reeds vermeld zijn niet alleen de leden, maar iedereen die een band heeft met Braakhuizen van harte welkom, op alle dagen. De club hoopt het feest dus met veel mensen te kunnen gaan vieren.

Mocht u vragen hebben stuur dan een email naar: info@braakhuizen.eu

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?