Bladella zoekt trainer JO13-1. Oirschot Vooruit trainer 2e elftal

Deel dit bericht via:


Oirschot Vooruit zoekt Trainer Oirschot Vooruit 2
Oirschot Vooruit is een bloeiende vereniging met zo’n 850 leden en heeft de laatste jaren een flinke progressie doorgemaakt, zowel bij de jeugd als de senioren.

Omdat de huidige trainer heeft aangegeven om een sabbatical te nemen zijn we op zoek naar een kundige, enthousiaste en motiverende persoonlijkheid voor de functie van trainer Oirschot Vooruit 2. Dit team is onderdeel van onze A-selectie. Oirschot Vooruit 2 is de afgelopen 3 jaar 2 maal gepromoveerd en doet ook dit seizoen volop mee voor promotie naar de hoofdklasse.

Kortom een uitdagende werkomgeving voor een enthousiaste (evt. startende)senioren trainer

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de trainer OV-2 zijn:

· Het voorbereiden, verzorgen en leiden van trainingen op dinsdag en donderdag

· Coachen en begeleiden van het team op wedstrijddagen

· Creëren van een teamsfeer, waarbij plezier en prestatie/opleiding hand in hand gaan.

· Goede samenwerking met de trainer/staf van de A-selectie

Opleiding en competenties

· De trainer OV-2 beschikt minimaal over het diploma UEFA-C

· Beschikken over goede communicatieve vaardigheden en verbindend vermogen

· Ervaring in het trainen/coachen is een pre

Plaats binnen de vereniging
De trainer OV-2 werkt nauw samen met de Senioren Technische Commissie (STC) en de trainers van de A-selectie. Het gaat om een functie waar een financiële vergoeding voor beschikbaar is.

Kandidaten kunnen informatie inwinnen bij Hr. J. van de Schoot (voorzitter STC),maar ook hun C.V. sturen naar: stc@oirschot-vooruit.nl  t.a.v. Hr. J. van de Schoot (06-22619176)


Bladella zoekt trainer voor JO13-1
Voor het seizoen 2019/2020 is Bladella op zoek naar een gedreven, liefst ervaren en positief ingestelde trainer/coach voor ons JO13-1 team, uitkomend in de Hoofdklasse JO13 KNVB Zuid 1.

De hoofdtaak bestaat uit het 2x per week de training verzorgen plus het begeleiden/coachen van de wedstrijden op zaterdag.

De trainer dient zich te conformeren aan het opleidingsplan van de vereniging.

Wij zoeken iemand met ervaring met JO13 spelers, gedrevenheid en een positieve stijl van coachen. Belangrijkste eigenschap is de wil om spelers beter te maken. Er is ruimschoots ondersteuning en bereidwilligheid binnen de club om te helpen.

Voor eventuele verdere informatie graag contact opnemen met Roland Roefs, Technisch Beleid Jeugd, mobiel nr 06-18 59 65 05 of rolandroefs@hotmail.com

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?